Glamur nije izostao: Najbolja modna izdanja ovogodišnje dodele "Oskara"

26.04.2021

11:20 >> 11:26

0

One su pobrale aplauze za svoje modne izbore

Glamur nije izostao: Najbolja modna izdanja ovogodišnje dodele "Oskara"
Copyright Profimedia

Možda je realnost izmenjena i 93. dodela nagrada Oskar se odvijala u posebnim sigurnosnim uslovima bez publike i velikog broja prisutnih, međutim, pozvane dame iskoristile su priliku da se svojim modnim odabirima istaknu na najvažnijem crvenom tepihu u kalendaru.

Jednom rečju, glamur nije izostao, kao ni fantastične kreacije na koje smo navikli kada je ovaj događaj u pitanju. Nekoliko dama se izdvojilo svojim modnim izborom.

Amanda Sejfrid pojavila se u kreaciji koja odiše klasičnim holivudskim glamurom. Ponela je raskošnu crvenu toaletu brenda “Armani Prive” koja je istakla njenu ženstvenu siluetu, pa je za svoje izdanje dobila mnoštvo komplimenata.

Profimedia

A među pozvanima koji su se posebno potrudili oko svog izgleda je i Regina King. Ona je crvenim tepihom prošetala u ručno rađenoj haljini modne kuće “Luj Viton” koja je izrađivana neverovatnih 140 sati.

Glumica i rediteljka nominovanog filma “One Night in Miami” proteklih meseci plenila je pažnju svojim modnim izdanjima na dodelama raznih nagrada struke.

U saradnji s kreativnim direktorom brenda “Luj Viton” Nikolasom Geskvajerom osmišljena je, a potom i napravljena bajkovita kreacija u svetloplavoj boji neba. Satenska haljina s predimenzioniranim naramenicama skrojena je po meri, te je savršeno naglasila ženstvenu siluetu Regine King.

Kao što je otkriveno za američki magazin “Vog”, za šivanje haljine utrošeno je čak 140 sati, upotrebljeno je 62.000 šljokica, te 8.400 kristala “Svarovski”.

Profimedia

Pažnju je privukla i holivudska lepotica Margo Robi koja se pojavila u vrlo decentnoj haljini s cvetnim uzorcima modne kuće “Šanel”.

Profimedia

Ovu dodelu “Oskara” obeležile su boje, pa je Zendaja oduševila u jarkoj nijansi žute u haljini koju potpisuje “Valentino”. Haljina se, osim po efektnoj boji, isticala po izrezanom delu na prednjoj strani koji je otkrivao njene savršene trbušnjake.

Profimedia

Go stomak pokazala je i Keri Maligan koja je obukla kreaciju modne kuće “Valentino”. Keri je nosila šljokičastu voluminoznu suknju i “crop top” u narandžastoj nijansi.

Profimedia

Na nivou zadatka bila je i Vanesa Kirbi koja je ponela “Guči” haljinu u nežnoj roze boji.

Profimedia

Viola Dejvis izgledala je glamurozno u beloj toaleti “Aleksandra Mekkvina”.

Profimedia

Glumica Riz Viterspun svoje poverenje poklonila je modnoj kući “Dior”, pa se pojavila u crvenoj dugoj toaleti.

Profimedia

A za ovu priliku Hale Beri skratila je duge uvojke i pokazala svoju novu kraću frizuru sa šiškama. Ipak, najveću pažnju privukla je njena haljina. Na crveni tepih stigla je u raskošnoj kreaciji s potpisom dizajnerskog dvojca “Dolce & Gabbana”.

Lila haljina bez naramenica, te s predimenzioniranom mašnom na stomaku naglasila je vitku figuru 54-godišnje Hale.

Glamurozno izdanje dopunila je s nešto decentnih komada nakita brenda “Ridano”, dok se cipele s potpisom “Kristijana Labutina” nisu ni videle ispod predimenzionirane tkanine.

Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike