Ćerka slavnog muzičara smršala 40 kilograma, pa se suočila sa optužbama da se sva izoperisala

06.06.2021

12:50 >> 12:02

0

Svetu se, definitivno, ne može ugoditi

Ćerka slavnog muzičara smršala 40 kilograma, pa se suočila sa optužbama da se sva izoperisala
Copyright Profimedia

I kada je bila 40 kilograma punija, privlačila je pažnju zbog neobične boje kose i nesvakidašnjeg stajlinga. A sada je ćerka čuvenog muzičara, Ozija Ozborna, Keli (36), uspela da se reši velikog viška kilograma, a kada je pokazala svoju novu figuru, zasuli su je komentarima kako je izmenila i lični opis.

Ona ne krije da se tokom borbe sa kilogramima, odlučila na operaciju želuca koja joj je pomogla da se reši pozamašnog viška. A sada upućeni tvrde da je sem hirurga za želudac posećivala i plastičara.

Naime, Keli više nije ni nalik onoj devojci od pre nekoliko godina. Šuška se da je povećavala usne, jagodice, zatezala kapke, ubrizgala filere kako bi dobila oštrije linije lica, a fanovi smatraju da joj ništa od toga nije bilo potrebno.

“Ne razumem zašto tako mlada devojka ima potrebu da potpuno promeni lični opis. Bila je simpatična pre operacija, njen novi izgled mi se uopšte ne dopada!” “Estetske korekcije su tu da nas ulepšaju, a onda je preterala”, “Potpuno si druga osoba”, samo su neki od komentara koji se nižu u poslednjih nekoliko dana ispod objava na njenom Instagram nalogu.

Do samo pre nekoliko meseci, ona je ovako izgledala:

Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike