Iver ne pada daleko od klade: Madonina ćerka uzburkala strasti svojim provokativnim stajlingom

02.07.2021

17:45 >> 10:47

0

Genetika je uvek vuče u centar pažnje

Iver ne pada daleko od klade: Madonina ćerka uzburkala strasti svojim provokativnim stajlingom
Copyright Lola (Lourdes) Leon/Profimedia

Ćerka pop ikone Madone i Karlosa Leona, Lurd Leon, ponovo izaziva pažnju javnosti svojim oskudnim stilom oblačenja. Naime, ona se na nastupu svoje mame u jednom njujorškom hotelu pojavila u odevnoj kombinaciji zbog koje je postala glavna atrakcija.

Lurd je za ovu priliku odabrala crni kožni top s logotipima časopisa “Playboy” i bele pantalone s izrezom koji u potpunosti otkriva donji veš.

Jasno je da je Madona prenela ekscentričan stil odevanja na svoju naslednicu, ali i nesvakidašnji stav o tome na koji će način voditi svoj život.

Lurd je neko ko propagira slobodu žene da sa svojim telom radi šta poželi, te u skladu sa tim ona već duže vreme odbija da se depilira i vrlo eksplicitno pokazuje kako njeno telo izgleda u prirodnom izdanju.

Ova 24-godišnjakinja se ni na crvenom tepihu ne libi da pokaže neobrijan pazuh i smatra da je to potpuno normalno. Jedni su mišljenja da je ovakav način pokazivanja tela potpuno neprihvatljiv, dok su drugi oduševljeni njenim stavovima i odvažnošću da sebe prikaže tako ogoljeno.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike