Njen život obeležila je uloga Hurem i teška ljubavna priča, a sada je slavna glumica zablistala u Kanu

18.05.2023

11:11

0

Autor: K. O.

Merjem Uzerli na pragu 40. godine izgleda zanosno, a i dalje sanja velike glumačke snove

Njen život obeležila je uloga Hurem i teška ljubavna priča, a sada je slavna glumica zablistala u Kanu
Merjem Uzerli - Copyright Profimedia

Ona je veliku popularnost stekla ulogom sultanije Hurem u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni". Brzo je pridobila simpatije publike na svim meridijanima, a tursko-nemačka glumica Merjem Uzerli punila je i stupce tabloida zbog svog ljubavnog života.

Merjem je zablistala na crvenom tepihu Kanskog festivala, kada se pojavila u raskošnoj crnoj haljini. Mršavija, nego što je bila tokom snimanja serije koja joj je donela slavu, ali i probleme, ona je ponela crnu toaletu koju potpisuje nemački brend Maison Novague.

Iako je bije glas da je dosta toga promenila na svom licu i dalje ima prepoznatljivu boju kosu.

Ova glumica će 12. avgusta napuniti 40 godina, a rođena je u braku Nemice i Turčina u nemačkom gradu Kaselu. Glumom je počela da se bavi sa svega deset godina, a uloga Hurem je i dalje njena najuspešnija rola.

Profimedia
 

Još dok je snimala seriju, ona je trpela ogroman pritisak zbog kog se obraćala stručnjacima za pomoć. Čak se lečila i na klinici u Nemačkoj, a onda se vratila glumi, prihvatajući uloge i u Turskoj.

O njenom ljubavnom životu najviše je nagađanja, pa se tako pričalo da se umešala u brak svojih kolega Halita Ergenča (Sulejmana Veličanstvenog) i Berguzar Korel, ali i da je bila u vezi sa Ozenom Guvenom koji je u "Sulejamnu veličanstvenom" igrao Rustem-pašu.

Profimedia
 

Ipak, najviše medijske pažnje donela joj je veza sa turskim milionerom Kanom Atešom zbog koje je bila na ivici samoubistva. Naime, 17 godina stariji partner tražio je od nje da abortira, a posle rođenja njihove ćerke Lane 2014. godine, pokrenuo je borbu za starateljstvo. 

Profimedia
 

Merjem je mir našla u Nemačkoj gde ima prodavnicu slatkiša, ali i novog partnera sa kojim je dobila još jednu ćerku Lili pre tri godine. Njegov identitet drži u tajnosti iako se priča da je u pitanju glumac Čaglar Ertuglurom.

Pojavljivanjem na Kanskom festivalu samo je potvrdila da i dalje sanja velike snove o holivudskoj karijeri. Ona je fotografisana i preko dana u belom kežual izdanju kada se fotografisala sa obožavaocima i delila autograme.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike