Šeherezada i Sulejman Veličanstveni proslavili 13-godišnjicu braka (FOTO)

17.08.2022

18:14

0

Berguzar i Halit imaju troje dece, dva sina i ćerku

Šeherezada i Sulejman Veličanstveni proslavili 13-godišnjicu braka (FOTO)
sulejman - Copyright Profimedia

Berguzar Korel koja je glumila čuveni Šeherezadu i njen partner Halit Ergenč proslavili su 7. avgusta 13-godišnjicu braka. Ljubav između njih se rodila na prvi pogled, te su oboje ostavili svoje partnere i uplovili u mirnu luku. 

Na društvenoj mreži Instagram, osvanula je njihova nova zajednička fotografiju na kojoj se grle i ne skidaju osmehe.

- „Aww, sreća“, „Srećna godišnjica“, „Tako si lepa“, „Želim vam zdravlje, uspeh i more ljubavi“ - poručili su im fanovi u komentarima.

 

 

Da žive pravu bajku, Berguzar neretko pokauje, objavljujući njihove fotografije na Instagramu. 

Podsetimo, Berguzar i Halita imaju sinove Alija (12) i Hana (2) i osmomesečnu ćerku Lejlu, a kako su preneli turski mediji, par je odlučio da napravi pauzu od televizijskih uloga.

U Londonu par poseduje kuću u kojoj provode dosta vremena kada ne rade i veoma su posvećeni svojoj deci. Neki su čak zaključili da su se preselili u Englesku jer su tamo proveli dosta vremena proteklih meseci.

- Nisu se nastanili u Engleskoj. Oni često dolaze i odlaze već pet godina -rekla je njihova menadžerka Ajse Barim. Par se upoznao na snimanju popularne turske serije 'Hiljadu i jedna noć'. Javnost je sa interesovanjem pratila njihovu burnu ljubavnu priču.

Profimedia
Berguzar Koreli i Halit Ergenč

 

Naime, u vreme kada su se zaljubili tokom snimanja serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi. Varnice je bilo nemoguće prikriti. Berguzar je ubrzo napustila dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila trudna, pa je odlučila da abortira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike