Van rasporeda, ali i standarda: Rijana pomerila granice svojom kolekcijom veša "Savage x Fenty"

04.10.2020

13:30 >> 13:24

0

Revija u plesnom formatu, slavi bodi-pozitivizam

Van rasporeda, ali i standarda: Rijana pomerila granice svojom kolekcijom veša "Savage x Fenty"
Copyright Profimedia

Pre dve večeri Nedelja mode u Njujorku pretvorila se u spektakl zahvaljujući pevačici Rijani. Ona je imala prezentaciju nove kolekcije Savage x Fenty koja je bila van glavnog rasporeda Nedelje mode u Njujorku, a realizovana je u plesnom formatu.

Na jednom mestu, Rijana je okupila profesionalne modele, poput Džoan Smals, Điđi i Bele Hadid, kao i obične žene različitih nacionalnosti i različite građe tela. Njen brend Savage x Fenty podržava pozitivan stav prema telu, pa kolekcija uključuje širok opseg veličina, komade po pristupačnim cenama i nekoliko linija sa različitim dezenom.

Na pisti su modeli predstavili svetle komade u retro stilu, donji veš u pin-up stilu i pidžame sa otiscima životinja. Pridružile su se linije od čipke, svile, satena i pamuka.

Možda će vas zanimati: Socijalna distanca: “Moskino” napravio lutkarski šou

Ovo joj nije prva kolekcija veša, a Rijana je uspela da iznenadi sve! O njenoj kolekciji govorile sui brojne poznate ličnosti – Demi Mur, Paris Hilton, Kara Delevinj, Vilou Smit.

Profimedia

Kolekcija slavi raznolikost, a pevačica koja, očigledno gradi i uspešnu dizajnersku karijeru, priredila je sjajan šou u Njujorku o kome će se dugo pričati. Delić ovog spektakla možete pogledati u galeriji fotografija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike