Ovo je najlepši Arapin na svetu: Hvalio se da je iz Saudijske Arabije proteran zbog lepote, a istina je potpuno drugačija (FOTO/VIDEO)

11.10.2022

10:03

0

Autor: Z.A.S.

Naime, Borkan je, tokom incidenta koji se dogodio u Rijadu, gde je radio za štandom, neprimereno plesao sa ženama

Ovo je najlepši Arapin na svetu: Hvalio se da je iz Saudijske Arabije proteran zbog lepote, a istina je potpuno drugačija (FOTO/VIDEO)
Omar Borkan - Copyright Printscreen/Instagram/omarborkan

Omar Borkan je maneken koji je postao svetski poznat kada je u medije dospela priča o tome kako su ga 2013. godine proterali iz Saudijske Arabije i to zato što je prelep.

Tada su časopisi širom planete počeli da se otimaju, želeći da se baš on nađe na njihovoj naslovnici, a dogovori za reklame su se samo nizali.

Međutim, istina baš i nije onakva kakvom ju je on predstavio.

Tokom festivala u Rijadu, došlo je do incidenta i to na štandu na kojem su radili on i još dvojica manekena. Oko štanda su se okupile žene, a Borkan je navodno neprimereno plesao, pa ga je verska policija zamolila da napusti štand, jer njihov zakon ne dozvoljava takvu vrstu komunikacije muškaraca i žena koji nisu u srodstvu.

Borkan je tada "pustio" priču da je proteran iz zemlje zbog lepote, a ta priča je ubrzo obišla svet i "eksplodirala" u medijima. Omar je, upravo zahvaljujući toj priči, proglašen i za "najzgodnijeg Arapina na svetu".

 

 

Nakon incidenta, maneken se 2013. godine preselio u Vankuver gde i danas živi.

Pored toga, Borkan je 2021. godine deportovan iz Dubaija i to jer je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem se vidi kako puši marihuanu.

Tada se oglasio i komadant za poslove kriminalističke istrage u Dubaiu, koji je naveo da je odlučeno da se Borkan "deportuje" iz Emirata jer promoviše sumnjiv moral.

Dakle, postao je nepoželjan i u Dubaiju, ali lepota sa tim, kako stvari stoje, nema apsolutno nikakve veze.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike