Fenomenalan modni trik: Za 3 sekunde napravite potpuno novu košulju (VIDEO)

05.02.2022

14:52

0

Od dugačke do kratke - kraći modeli košulja su sada hit, a vi ih možete lako napraviti, bez igle i konca

Fenomenalan modni trik: Za 3 sekunde napravite potpuno novu košulju (VIDEO)
košulja111 - Copyright Printscreen/Instagram, doranellyspatton

Nije jednostavno ispratiti sve modne trendove, a da pritom ne bankrotirate! Do skoro su se nosile dugačke košulje, a sad se nose kratke. Ne morate odmah u kupovinu, isprobajte prvo ovaj trik, bićete oduševljeni. 

Najbolje je odabrati model od tankog materijala, jer će se višak tkanine lakše sakriti. Zakopčajte košulju do željene dužine, a zatim krajeve obavijte jedan oko drugog dva puta, pa ih podvucite ispod košulje. Pažljivo ih zategnite tako da prednji deo ipak ostane ležeran i krajeve poruba gurnite ispod brushaltera na leđima. Ako preko košulje oblačite sako ili kardigan, ovo je sasvim dovoljno.

Ako želite dodatno da se osigurate, jer nosite samo košulju, možete da prikačite krajeve i minijaturnim zihernadlama, samo vodite računa da budu ispod pazuha, na delu gde će se najmanje primećivati. Pogledajte u video klipu, trik je vrlo jednostavan. 

Ni kratke košulje se neće nositi zauvek pa, ako želite sebi da ispunite želju, malo i vi eksperimentišite ovako pred ogledalom - proba je besplatna!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike