Kineskinje deluju mladoliko čak i kad su u godinama. U čemu je njihova tajna?

13.11.2020

13:27 >> 10:30

0

Jedna od tajni ovih žena jeste njihova tajnovitost

Kineskinje deluju mladoliko čak i kad su u godinama. U čemu je njihova tajna?
Copyright Pixabay

Verovatno ste i vi primetili da je veoma teško proceniti koliko jedna Kineskinja ima godina jer većina njih deluje mladoliko čak i kad više nisu tako mlade. Zato nas je jako zanimalo u čemu je njihova tajna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Japanke znaju: Maska koja čisti pore i hidrira kožu

Krenimo redom, možda možemo od njih nešto da prepišemo.

One ne štede novac na lepoti

Naš insajder iz jedne velike drogerije ispričao nam je da, kada su kod njih veliki popusti, Kineskinje dođu i pokupuju velike količine raznih, i to veoma kvalitetnih preparata, a posebno preparate koji stižu iz Japana. A tu priču potvrđuju istraživanja koja pokazuju da Kineskinje troše pozamašnu sumu novca na kozmetiku. Prema istraživanjima, svaka Kineskinja prosečno troši 300 dolara mesečno na tretmane i proizvode za negu i ulepšavanje. Lepota se u ovoj zemlji odnosi na nežne crte lica i seksepil nije u prvom planu. One čuvaju i neguju svoj porcelanski ten i svakoga dana koriste kreme koje štite od sunca.

Trude se da ostanu mršave

One vole da budu mršave! Koliko ste punijih Kineskinja videli u životu, što na televiziji, što uživo? Iako postoje i žene koje su bukaste, i smatraju se slatkim, većina njih je ipak mršava. Uz mršavost, njih ističe i dobar stil koji je uvek u vedrim bojama. One koriste šljokice i u pedesetim godinama! Kada nosite vedre boje, izgledate mlađe.

Pixabay

Jedu sezonsku hranu i rano ležu

Kinezi imaju stroga pravila kada je reč o hrani jer imaju mnogo obaveza tokom dana. Kineskinje se rano bude, odmaraju se posle ručka i rano odlaze na spavanje. One kažu da sve što nam treba možemo da dobijemo iz hrane koja stiže sezonski. Takođe, umesto običnog, uvek biraju smeđi šećer, jedu puno povrća i voća, ali ne izbegavaju omiljene nudle i testeninu.

Stil im je jako važan

Kineskinje dugo promišljaju šta će obući. Često biraju da im je gornji deo tela pokriven, a da su im noge otkrivene. Nose i tradicionalne haljine od svile kipao (qipao), koje daju do znanja da devojka drži do sebe. Osim dobre garderobe, one vode računa i da ne psuju i da uvek budu ljubazne prema ljudima, a time se odslikava njihova unutrašnja lepota i smirenost. Kineskinje su pre svega dame i ponašanje i držanje im je na prvom mestu.

Pixabay

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike