Prizor koji će rastopiti i najtvrđa srca: Prvi susret zlatnog retrivera sa mačićima je nešto što obavezno morate da pogledate (VIDEO)

05.07.2022

06:21

0

Autor: Z.A.S.

Bejlijevi vlasnici su zabeležili okom kamere prelepu scenu

Prizor koji će rastopiti i najtvrđa srca: Prvi susret zlatnog retrivera sa mačićima je nešto što obavezno morate da pogledate (VIDEO)
Pas i mačići - Copyright Printscreen/YouTube/This is Bailey

Susreti životinja umeju da budu prepuni ljubavi i nežnosti i uvek ih je lepo videti. Na društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo reakcije pasa kada u kuću dovedu štene, ili kada stigne beba. Imamo priliku da vidimo i ko gde spava, ali i da uživamo u zajedničkoj igri.

Međutim, ništa lepše od toga kada vidimo odraslu životinju, u ovom slučaju psa i njegovu reakciju na maltene tek rođene mačiće.

Bejli je zlatni retriver očigledno mekog i predivnog srca u kome ima mesta za sve, pa i za nekoliko novih stanara doma u kojima je on, do nedavno, bio centar sveta.

Kada su vlasnici u kuću uneli nekoliko mačića koji još uvek nisu ni svesni sveta oko sebe, svi su očekivali Bejlijevu reakciju. Zato su njegovi vlasnici odlučili da je ovekoveče snimkom. I dobro je da su to uradili, jer, sada i mi možemo da uživamo u ovom prelepom prizoru.

Nakon što se prvo oprezno približio mačićima kada ih je ugledao, ovaj lepotan ih je prvo onjušio, a zatim je i legao pored njih i nežno spustio njušku.

Dok su mačići išli jedni preko drugih, još uvek se nespretno saplićući, on je nastavio da ih njuši, što je i potpuno razumljivo, jer su oni novi stanari sa kojima mora dobro da se upozna.

Ni oni nisu imali problem sa njim, pa su se u njegovom prisustvu ponašali potpuno prirodno, kao da je potpuno normalno da se mačke igraju pored psa.

Video je odmah postao viralan i pregledan je preko milion puta, a mnogi su ga i komentarisali.

"Bejli je tako nežan. Zna kako da se ponaša u blizini mačića",
"Preslatki su zajedno",
"Kakva je ovo ljubav. Ovako bi svi trebalo da se ponašamo jedni prema drugima", samo su neki od komentara na ovaj video.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike