Mislila je da je kupila štene francuskog buldoga, a kada je pas porastao, usledio je šok (VIDEO)

04.05.2022

07:17

0

Inače, u pitanju je mešanac francuskog buldoga i jorkširskog terijera - Frorki

Mislila je da je kupila štene francuskog buldoga, a kada je pas porastao, usledio je šok (VIDEO)
Francuski buldog, štene - Copyright Pixabay

Da li ste nekada čuli da je neko kupio jedno, a dobio nešto potpuno drugo? To se, nažalost, vrlo često dešava, pogotovo kada su u pitanju internet prodaje. Mnogi ljudi su skloni tome da prevare kupce i da im, umesto onoga što su želeli, prodaju nešto potpuno drugo.

Upravo to se dogodilo Britanki Betani Kapls koja je preko oglasa sa interneta, za čitavih 600 funti (oko 84.000 dinara) kupila štene staro samo pet nedelja, misleći da je reč o francuskom buldogu.

Želeći da je obraduje, psa je poklonila svojoj mami i ovo bi bila još jedna sasvim obična priča, da se štene, kako Betani kaže, kada je poraslo, nije pretvorilo u "vrlo šokantno iznenađenje".

I da, što je više rastao, pas je sve manje ličio na francuskog buldoga. Zapravo, u pitanju je ženka kojoj su dali ime Luna, a bilo im je potrebno vreme da se povrate od šoka kada su shvatili da je ona sve samo ne ono što su platili.

Njena dlaka je postala kudravija, a njuška prilično izduženija u odnosu na onu koju francuski buldozi imaju.

Nakon što je psa odvela kod veterinara, on joj je objasnio da je zapravo u pitanju mešanac francuskog buldoga i jorkširskog terijera, a ovi mešanci imaju čak i ime - Frorki.

- Prodavac je sigurno pogrešio. Ne bih rekla da je loš prodavac ili uzgajivač. Stanje štenaca u kojem su prodati je bil besprijekorno, bili su dobro nahranjeni i zbrinuti - rekla je ova devojka za "Express".

Ona je na društvenoj mreži Tik-Tok, u kratkom videu, pokazala fotografije u kojima se vidi kako je ljubimac izgledao kao štene i kako izgleda sada.

- Bez obzira na pasminu ili cenu, primili smo je u svoju porodicu raširenih ruku. Učinila nas je celima i ne bismo je menjali za ceo svet, ona ima neverovatnu ličnost i jako je smešna - zaključila je Betani.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike