Htela sam dečku za praznike da ispunim fantaziju, ali umesto trojke, usledio je šok

05.01.2024

22:29

0

Autor: V. I.

Nisu sve maštarije ono što mi zamislimo da mogu biti

Htela sam dečku za praznike da ispunim fantaziju, ali umesto trojke, usledio je šok
Copyright Freepik

Anonimna Engleskinja, koja je na društvenim mrežama otkrila da želi da začini seksualni život sa svojim dečkom, došla je do neočekivanog otkrića kada ga je ispitivala o njegovim fantazijama. Ona je, naime, umesto poklona htela da mu ispuni neku skrivenu seksualnu želju, ali je ostala zatečena kad je dobila odgovor.

Freepik
 

 

Devojka se vodila pretpostavkom da će njen partner, poput većine muškaraca, tražiti trojku, tako da je već spremila drugu devojku koja je htela da uskoči u krevet s njima za praznike. Međutim, kad je čula odgovor svog momka, ostala je zabezeknuta.

I dalje u čudu podelila je priču na popularnoj društvenoj mreži X (bivši Twitter ) i to nalogu Feshole, gde ljudi anonimno dele svoje najdublje i najmračnije tajne.

Napisala je: "Želeći svom dečku da poklonim nešto seksi za praznike, pitala sam ga da mi oktrije skrivenu fantaziju, pod pretpostavkom da će to biti trojka, čak sam i devojku našla. Peging."

Post je postao viralan otkako je podeljen ove nedelje – prikupio je više skoro milion pregleda.

Mnogi nisu videli u čemu je problem žene, jer je jedan pitao: „Šta nije u redu sa pegingom?“ a drugi je dodao: "Srećnice". Međutim, većina je ipak zbijala drske šale: "Širenje veša je divna aktivnost koju možete raditi kao par. Srećno.", a drugi se oglasio: "Ako je vaš prijatelj ji dalje u tom fatonu, mogu da vam oboma ponudim svoje usluge i sačuvam vezu.

Freepik
 

Šta je uopšte peging

Prema istraživanju sprovedenom prošle godine, peging je jedan od najseksi radnji koje Britanci žele da pokušaju jer je čak više od dve trećine (67%) Engleza zainteresovano za seksualne trendove koje nisu probali.

Podaci su pokazali da 11 odsto želi da isproba pegingom (analni seks koji izvodi žena falusom prikačenom na kaiš, tzv. strap on), dok 10 odsto voli ideju da ih njihov partner gleda u seksi činu sa trećom osobom. Igranje uloga je takođe bilo gna vrhu sa  32 odsto , dok je 17 odsto bilo uzbuđeno pri pomisli da ih neko ponižava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike