Sedam tajni koje će vaš partner reći svojim prijateljima, a ne vama

19.08.2023

13:34

0

Autor: K. B.

Sve ove situacije ilustruju kako muškarci ponekad prilagođavaju istinu kako bi sačuvali harmoniju u vezi ili izbegli nepotrebne konflikte

Sedam tajni koje će vaš partner reći svojim prijateljima, a ne vama
Ilustracija - Copyright Unsplash

Muškarci često biraju reči koje žene žele da čuju, jer su svesni da istina ponekad nije dobrodošla. Bez obzira na to koliko je iskrenost važna, činjenica je da neke istine mogu da povrede ili stvore nesporazume. Evo nekoliko primera o čemu muškarci često lažu:

1. Šta im smeta u seksu

Muškarci vole seks, to je činjenica. Ali kada je reč o onome što im smeta u spavaćoj sobi, često će se suzdržati od direktnog izražavanja. Radije će fokusirati pažnju na stvari koje uživaju i koje mogu da poboljšaju zajedničko iskustvo.

2. Romantika i zašto je nema

Kada je reč o romantičnim trenucima, muškarci često izbegavaju suočavanje s konkretnim problemima. Na primer, ako žele nežnost i pažnju, možda neće direktno reći da su se osetili zapostavljeno. Umesto toga, mogli bi se okrenuti manjim nesuglasicama kako bi izbegli pravi razgovor.

Freepik
 

3. Strast prema stvarima koje mrze

Često će se praviti da vole stvari koje zapravo ne obožavaju, samo da bi vam ugodili. Iako tvrde da ne vole crtane filmove, akcione filmove, motocikle, sport, Simpsone i ESPN, istina je da mnogi od njih to zapravo vole ili bar ne osećaju neprijatnost prema tim stvarima.

4. Ne voli istu zabavu kao ti

Iako možda ne dele istu strast prema određenim vrstama zabave, kao što su romantični filmovi poput Bridžit Džons, često će podrediti svoje preference kako bi vas usrećili i učestvovali u aktivnostima koje volite.

5. Imate hladne ruke, stopala...

Iako znaju da imate hladne ekstremitete, retko će otvoreno reći da nisu lični grejači. Umesto toga, pokušaće da se približe kako bi vam bilo toplije, a istinu će zadržati za sebe.

Freepik
 

6. On misli da ste ljuti kada želite da razgovarate

Kada želite da razgovarate, muškarci ponekad pretpostavljaju da postoji problem koji želite da iznesete. Zbog toga će se ponašati kao da su krivi, dok zapravo možda ne znaju da želite samo običan razgovor.

7. Mrzi zabavljanje jer mora da laže

Laganje nije nešto što ih veseli, ali često se osećaju kao da moraju da se predstave u najboljem svetlu kako bi vas impresionirali. Zato je za njih olakšavajuće kada mogu biti svoji i kada više ne moraju da igraju ulogu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike