Ne mogu da prestanem da mislim na mamu najboljeg druga mog sina, ali se zbog bivše plašim da sa njom uđem u vezu

31.08.2022

17:26

0

Autor: Z.A.S.

Čak su i neke mame počele da nas komentarišu i plašim se da će moja bivša to pogrešno da shvati

Ne mogu da prestanem da mislim na mamu najboljeg druga mog sina, ali se zbog bivše plašim da sa njom uđem u vezu
Muškarac - Copyright Profimedia

Čak i kada se dogodi raskid, u slučaju da postoji nešto što partnere povezuje, komplikovana veza, na neki način, može biti nastavljena.

Nikada ne može biti jednostavno, čak i ako bivši partneri imaju samo zajedničkog ljubimca, a kamoli kada imaju zajedničku decu.

Jedan Britanac se požalio psihoterapeutkinji Deidre Sanders na situaciju u kojoj se našao i zatražio savet.

On je, u pismu koje je napisao, objasnio da je sa bivšom devojkom raskinuo pre tri godine, ali da imaju dvoje dece od pet i sedam godina i da uspevaju dobro da ih odgajaju, iako su razdvojeni.

Međutim, on je počeo da provodi dosta vremena sa mamom najboljeg druga svog sina i nedavno je počeo da gaji osećajanja prema njoj.

Sve ovo možda i ne bi bilo toliko komplikovano da njegova bivša nije u dobrim odnosima sa tom ženom i da, u nekom trenutku, nije postala paranoična kada je u pitanju njegov i odnos te mame. Naime, ona je umislila da se između njega i nje nešto dogodilo još u periodu kada su oni bili zajedno, što, kako ovaj muškarac tvrdi, nije istina.

Profimedia
 

On je sada zabrinut da će, ukoliko uđe u ljubavnu vezu sa tom ženom, njegova bivša misliti da ju je varao, a to ne želi. Takođe je čuo i da druge mame u školi pričaju o njima, a čuo je i da ih spominju, što mu smeta, jer ne želi da se pogrešne informacije pročuju.

- Te druge mame su takođe mislile da varam svoju bivšu, jer smo ona i ja često razgovarali kada bi došli po decu u školu. Uvek sam bio veran svojoj bivšoj i ne želim da to ispadne pogrešno. Problem je i u tome što ne mogu da prestanem da razmišljam o ovoj ženi i zaista želim nešto s njom, ali ne želim da uništim odnos mene i bivše - zaključio je.

Profimedia
 

- Tvoja bivša i ti ste dobro uradili kada ste napravili tako stabilan dogovor o zajedničkom roditeljstvu i razumljivo je da ste oprezni da to ne uništite. Ako zanemarite mame koje pričaju o vama u školi, one će uskoro preći na neku drugu temu. Ne morate ništa da kažete svojoj bivšoj devojci, osim ako vi i ova druga majka ne odlučite da se upustite u vezu. U tom slučaju je najbolje da budete iskreni, i da je uverite da zaista niste imali ništa s tom ženom dok niste prekinuli vaš odnos - odgovorila mu je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike