Slavna sportistkinja ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem: „Niko me ne želi“ (FOTO)

19.08.2022

11:11

2

Autor: Z. A.

Izgleda ko zmaj, govori ko janje

Slavna sportistkinja ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem: „Niko me ne želi“ (FOTO)
168687506_941545826616963_9179383497694055584_n - Copyright Printscreen: Instagram/ lolojones

Poznata američka atletičarka Lolo Džouns osim profesionalnom karijerom intrigira javnost načinom života i verovanjima, a ponajviše odlukom da ne stupa u polne odnose pre braka, o čemu je i sama nedavno progovorila.

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvek bi usliedio raskid i moje bi srce bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put stupim u odnos u braku, ali nikako da nađem pravog muškarca - kazala je 40-godišnja atletičarka i dodala da se nakon što je o tome odlučila javno da progovori spisak muškaraca s kojima bi mogla biti dodatno smanjio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- To je bila greška, ubilo mi je sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse, ranije sam uvek razmišljala: „Ok, kako da mu kažem, da pričekam dok me ne upozna kao osobu ili da samo bacim bombu“ - kazala je.

Nedavno je u objavi na svom Instagramu otkrila koliko želi porodicu i odlučila je da pokuša s veštačkom oplodnjom i zamrzavanjem jajnih ćelija.

- Nastaviću da se molim bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i da ako ne želi da se udam, da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile, želela sam da se udama sve više i želim imati svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce – kazala je Džouns, prenosi index.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

- Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da se neću seksati pre braka. Momci mi šalju poruke da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim s tim. I tako ja zajecam. Gde si, bože? Jedan deo Biblije kaže: „Ako tražiš nešto u moje ime, napravit ću to.“ Tražila sam od boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja reč kaže da je dvoje bolje od jednog - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Džouns je nastupala na Olimpijskim igrama u Londonu, gde joj je bronza pobegla za deset stotinki. Jedna je od retkih sportistkinja koje su predstavljale SAD i na Zimskim i na Letnjim olimpijskim igrama. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičila se u bobu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike