Tajna erogena zona i ostale tajne flertovanja: Ima tu malo i umeća, ali to je, pre svega, nauka

06.07.2022

11:37

0

Autor: Z.A.S.

Poigravanje pramenovima kose je nešto što obavezno morate da preskočite ukoliko želite da postanete ekspert u flertovanju

Tajna erogena zona i ostale tajne flertovanja: Ima tu malo i umeća, ali to je, pre svega, nauka
pexels-cottonbro-4694517 - Copyright Pexels

Da li ste nekada razmišljali o flertovanju na ozbiljni način? Kada kažemo ozbiljniji, mislimo na to da li ste nekada analizirali način na koji flertujete? Pretpostavljamo da niste. Ili, ukoliko jeste, verovatno smatrate da sve radite ispravno.

I to je prva pogrešna stvar u vezi sa vašim načinom flertovanja. Šta god vi mislili, flert nikako nije umetnost već je nauka. Naravno da ima i malo umeća, ipak, poigravanje pramenovima kose je nešto što obavezno morate da preskočite ukoliko želite da postanete ekspert u flertovanju.

U prevodu, ma koliko vi bili ubeđeni da tačno znate šta treba da radite da biste nekoga zaveli, ukoliko vaša taktika ne donosi rezultate, očigledno je da joj nešto nedostaje.

Dodirnite njegovu podlakticu u toku razgovora

Naravno da su suptilni dodiri u toku flertovanja i više nego preporučljivi. Pritom, ako to uradite na mesto koje je dovoljno osetljivo da ga uhvati jeza duž celog tela, ne samo da ćete dobiti bitku, već ćete dobiti i rat.
Dodirnite njegovu podlakticu na nežan i maltene neosetan način. Ovaj deo tela smatra se tajnom erogenom zonom za koju znaju samo pravi znalci zavođenja.

Pexels
 

Kontakt očima

Osobu koja vam se dopada nikako ne treba napadno da odmeravate, jer poslednje što želite jeste da se on oseti neprijatno. Zato bi najbolje bilo da uspostavite kontakt očima i to iza pramena kose koji se (kao slučajno) baš našao između vas. Kada to budete uradili, izbrojte do tri, a zatim lagano, uz blagi osmeh, spustite pogled na dole.
Pogled, nakon toga, lagano podignite i pogledajte u drugu stranu. U tome je cela tajna.

Profimedia
 

Ne forsirajte razgovor

Znate ono da kad nemaju o čemu da razgovaraju ljudi komentarišu vreme? To obavezno izbegavajte. Takođe nemojte ispitivati osobu o tome šta je u horoskopu, koju knjigu je poslednju pročitala, kao i koje filmove voli. To nisu stvari koje se rade prilikom prvog rituala zavođenja. Ostavite to za neki drugi-treći sastanak, jer sigurno ne želite da se on oseti primoranim da vodi razgovor sa vama. Međutim, ono što mu nikako neće biti dosadno jeste devojka koja zrači samopouzdanjem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike