Žene, ukoliko je vaš muškarac viši od 178 santimetara, imamo za vas loše vesti

17.06.2022

15:40

0

Autor: Z.A.S.

Istraživanje je pokazalo da su visoki muškarci čak dva puta više skloniji prevari, u odnosu na one niske

Žene, ukoliko je vaš muškarac viši od 178 santimetara, imamo za vas loše vesti
Ljubav - Copyright Profimedia

Morate priznati da ima nečeg jako seksi u visokim muškarcima. To, nažalost, nije njihov osećaj za vernost. Ukoliko spadate u žene koje privlače visoki tipovi, naš savet vam je da od njih odmah odustanete, jer, sudeći po istraživanjima, sa njima se baš i nećete usrećiti.

Naime, rezultati pokazuju da su visoki muškarci, navodno, skloniji varanju. Tačnije, čak dva puta više su skloniji prevari u odnosu na one koji nisu baš toliko visoki.

Profimedia
 

Brojke pokazuju da muškarci koji si viši od 177,8 santimetara češće varaju, u odnosu na one koji toliko visoki, ili su niži.

I možda ste se sada nasmejali, ali ovo rezultat istraživanja je, zapravo, potkrepljen dobrim argumentom, a to je samopouzdanje.

Opšte je poznato da određeno samopozdanje kod muškaraca dolazi i sa visinom, a tom logikom, potpuno je logično da ga mnogo manje imaju muškarci koji su niži.

Profimedia
 

Samim tim, muškarac koji je visok, mnogo će lakše prići ženi, nego onaj koji ne poseduje toliku visinu, a i opšte je poznato da žene na visinu uopšte nisu ravnodušne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike