Ovu vatru niko neće ugasiti: Isprobajte pet tehnika u vođenju ljubavi, nakon kojih više ništa neće biti isto

03.02.2022

20:04

0

Ugođaj u krevetu pomerite na viši nivo

Ovu vatru niko neće ugasiti: Isprobajte pet tehnika u vođenju ljubavi, nakon kojih više ništa neće biti isto
Seks - Copyright Profimedia

Većina ljudi obožava seks i uživa u njemu.

I seks zaista jeste sjajan, pogotovo kada se konstantno dopunjujete informacijama.

Kada su u pitanju tehnike vođenja ljubavi, informacije su prilično dostupne i lako se dolazi do njih, pa samim tim lako možete da produžite užitak, ili "odložite" vrhunac.

U moru raznih tehnika, neke se izdvajaju više, a neke manje.

Predlažemo vam da isprobate ovih pet i ugođaj u krevetu pomerite na viši nivo.

Stop-start

Ovu tehniku je predložio dr Džejms Semans. Namenjen je onima koji su nezadovoljni brzim „finalom“ i žele da produže užitak u seksu. Ideja iza ove tehnike je da kada vaš partner oseti približavanje orgazma, treba da stane i sačeka da se senzacije malo slegnu. Isto važi i za vas, ako brzo dođete do „opuštanja“. Inače, tehnika stop-start se može koristiti ne samo tokom seksa, već i tokom masturbacije, odlažući orgazam što je duže moguće.
Profimedia
 

Vakuum
Ako volite da svom muškarcu pružite zadovoljstvo oralnim seksom, isprobajte ovu neverovatnu tehniku. Da biste to uradili, morate pokušati da napravite vakuum u ustima – prestanite da klizite po površini penisa i usisajte vazduh (ne preterujte). Počnite od vrha, a zatim se polako pomerajte prema dnu penisa. Možda će se čuti neki neobični zvuci, ali ne brinite – oni još više uzbuđuju muškarca!

Profimedia
 

Pojačani orgazam
Postoji jednostavan mali trik da pojačate njegov osećaj. Pre nego što ejakulacija počne, nežno pritisnite jezik na otvor uretre vašeg partnera, a zatim povucite nazad. Tako ćete prvo obuzdati protok sperme, a uz pomoć tako jednostavne tehnike, njegove senzacije će postati mnogo živopisnije.

Profimedia
 

Na slepo
Kada ne vidite šta se dešava, to uveliko rasplamsava situaciju i višestruko pojačava uzbuđenje. To je zbog činjenice da kada osoba izgubi jedno od čula, njegova druga se pojačavaju. Neka jedan od vas stavi povez preko očiju, dok će drugi dodirivati, ljubiti i milovati partnera na najneočekivanijim mestima. Ako vam treba malo seksualnih instrukcija o seksu s povezom preko očiju, pogledajte Pedeset nijansi sive.

Pixabay
 

Kombinacija
Kao što naziv govori, ova tehnika je kombinacija stimulacije nekoliko erogenih zona odjednom. Na primer, tokom oralnog seksa, možete stimulisati i unutrašnju stranu butina, testise, prostatu. Što se vas tiče, tokom penetracije muškarac treba da obrati pažnju i na maženje klitorisa, bradavica, masažu zadnjice.

Dakle, sasvim je moguće postići višestruki orgazam!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike