Isidora Simijonović: Svi učestvujemo u promociji na društvenim mrežama, a ispod svega su drame, strahovi i laži

22.12.2021

19:30

0

„Živimo u dobu kada moramo svoje živote konstantno da reklamiramo kao savršene“, ističe glumica

Isidora Simijonović: Svi učestvujemo u promociji na društvenim mrežama, a ispod svega su drame, strahovi i laži
Copyright Promo/Contrast studios

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Isidora Simijonović, koja je govorila o svojoj ulozi u seriji "Azbuka našeg života".

Simijonovićeva u popularnoj seriji igra Anu, mladu, uspešnu i ambicioznu ženu, koja naizgled vodi savršen život, na kome bi joj svako pozavideo i počinje ljubavnu vezu sa glavnim likom Urošem, kog igra Jadran Malkovič.

- Na površini je to sjaj i glamur, ali ispod se kriju uplašeni ljudi. U želji da zadovolje sopstveni ego u jednom trenutku zaborave na neke najosnovnije stvari, kao što glavni junaci zaborave jedno na drugo. Vode paralelne živote, ne komuniciraju, ne dele svoj život i emocije - ističe glumica.

Isidora Simijonović Tanjug/Jadranka Ilić
 

Prema njenim rečima, "dosta ljudi će se prepoznati" u seriji koja ima mnogo slojeva i "uspeva da ponudi neke važne teme", a naočigled je lagana i pitka, kao i romani Mirjane Bobić Mojsilović, po kojima je nastala.

- Svi živimo u dobu kada moramo svoje živote konstantno da reklamiramo kao savršene. Svi učestvujemo u promociji na društvenim mrežama, a u stvari ispod svega postoje drame, strahovi i laži - smatra glumica.

Simijonovićeva je dodala da je "vrednost serije je što uspeva da u svakodnevici pronađe neke stvari koje su važne, da im dublji smisao i osvetli ih".

- Za to je najzaslužnija rediteljka serije Jelena Bajić Jočić sa kojom smo puno razgovarali pred svaku scenu zašto je važna. Nijedna scena nije tu tek tako, trudili smo se da u svakoj budemo sigurni šta koji lik zastupa.  

Isidora Simijonović Tanjug/Jadranka Ilić
 

Upitana da prokomentariše renesansu koju trenutno doživljava Beogradsko dramsko pozorište pod upravom Juga Radivojevića, glumica je istakla da je značajna saradnja sa regionalnim i stranim rediteljima.

- Meni je najvažnija savremenost u pristupu, jedan moderan teatar. To je bitno za pozorište i odlična prilika da pogledamo i da radimo na takvim predstavama - zaključila je umetnica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike