Nikola Kojo za 24sedam otkriva šta je najveći adut naših glumaca u stranim serijama i filmovima (VIDEO)

31.01.2023

16:30

0

Umetnike sa ovih prostora krasi posebna škola

Nikola Kojo za 24sedam otkriva šta je najveći adut naših glumaca u stranim serijama i filmovima (VIDEO)
Nikola Kojo - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Nikolu Koju trenutno možemo da gledamo u seriji "Vera", gde je uspeo da svoj šarmantni lik uklopi u prilično kompleksnu mrežu špijunskih likova u ovom trileru.

Replika iz filma i serije: "Obaveštajac koji radi samo za jednu stranu obično pogine, obaveštajac koji radi za više njih ima šanse da preživi", sigurno je jedna od onih koja će se dugo posle emitovanja "Vere" ponavljati.

Ko je danas Nikola Kojo?

Posle brojnih uloga u filmovima i serijama, naš proslavljeni glumac se okušao i kao reditelj, ali i producent. Pitali smo ga ko je zapravo danas Nikola Kojo? Glumac, producent, reditelj...

Produkcija GFC
Jovana Stojiljković i Nikola Kojo

- Sve pomalo od toga. Suštinski sam i dalje glumac - kaže Kojo za 24sedam

A koliko se svet glume promenio od njegovih prvih davnih glumačkih dana pa sve do danas, kada je konkurencija i produkcija u kinematografiji mnogo veća.

- Mnogo više se radi. U toj disperziji silnih serija desi se da neki veliki talenti, naprave velike uloge i da to nekako ostane ispod radara, jer teško je ispratiti sve. Mislim da će se ipak vratiti balans između televizije i filma kakav bi trebalo da bude. Eto vidite da se sad i u svetu smanjuje broj sezona, više nije pet, šest, nego četiri, tri, dve, pa se polako zaustavljamo što znači da se ljudi vraćaju kvalitetu - kaže Kojo.

Produkcija GFC
Nikola Kojo

Jedinstvena glumačka škola sa ovih prostora

Jedan od poslednjih velikih uspeha naših glumaca je i uspeh Nikole Đurička koji je ulogom "ludog Rusa" u seriji "Stranger things" uspeo da osvoji ceo svet, pa su ga tako javno pohvalili i Vinona Rajder i Stiven King.

Kako kaže Nikola Kojo, za razliku od stranih, glumce sa ovih prostora krasi posebna škola koju karakteriše opuštenost, ležernost i šarm, koji i jesu glavni aduti, za razliku od stranih glumaca koji su ponekad rigidni.

Šta je je još naš proslavljeni glumac rekao o našim glumcima možete pogledati u videu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike