Megapopularna holivudska zvezda želi da bude novi agent 007: Nemam želju da igram negativca, cilj je biti Bond

27.11.2021

17:30

0

Neki bi želeli da sledeći najpoznatiji filmski špijun bude Tom Hardi, drugi smatraju da je Tom Hidlston savršen za ovu ulogu, a postoje i oni koji se nadaju da će je dobiti Idris Elba

Megapopularna holivudska zvezda želi da bude novi agent 007: Nemam želju da igram negativca, cilj je biti Bond
profimedia-0635113236 - Copyright Profimedia

I pre nego što smo peti i poslednji put gledali Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda u filmu „Nije vreme za umiranje“, počele su spekulacije u vezi sa njegovim naslednikom u ovoj popularnoj filmskoj franšizi.

Neki bi želeli da sledeći agent 007 bude Tom Hardi, drugi smatraju da je Tom Hidlston savršen za ovu ulogu, a postoje i oni koji se nadaju da će Idris Elba biti novi Bond.

Jedan popularni glumac nedavno je sebe preporučio za ovu ulogu.

Dvejn Džonson Promo/Brian Bowen Smith
 

U pitanju je Dvejn Džonson, koji je u intervjuu za magazin Esquire otkrio da se njegov deda Piter Mejvija pojavio u filmu „Samo dvaput se živi“ (1967), i da su on i Šon Koneri razmenili udarce u jednoj čuvenoj sceni.

Džonson, s druge strane, ne bi voleo da igra suparnika agenta 007, kao što je to učinio njegov deda, u nekom od sledećih filmova o najpoznatijem filmskom špijunu.

- Hteo bih da idem stopama Danijela Krejga i budem sledeći Bond. Nemam uopšte želju da igram negativca. Cilj je biti Bond.

Vreme će pokazati koliko je njegova želja realistična.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike