Magija se nastavlja: Prvi trejler filma „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ otkriva koji glumac je zamenio Džonija Depa (VIDEO)

15.12.2021

07:57

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u svetske bioskope stiže 15. aprila 2022. godine

Magija se nastavlja: Prvi trejler filma „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ otkriva koji glumac je zamenio Džonija Depa (VIDEO)
profimedia-0648011093 - Copyright Film "Fantastične zveri: Tajne Dambldora"/Profimedia

Warner Bros. Pictures predstavlja „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“, novi nastavak čarobnjačkog sveta i sage o najpoznatijem čarobnjaku na svetu Hariju Poteru, autorke Džoane Ketlin Rouling.

Profesor Albus Dambldor (Džud Lo) shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald (Mads Mikelsen) želi da preuzme nadzor nad čarobnjačkim svetom.

Kako ne može sam da ga zaustavi, u pomoć mu priskače Njut Skamander (Edi Redmejn), koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog "normalca".

Film "Fantastične zveri: Tajne Dambldora"/Profimedia
 

U neverovatnoj misiji susresću se stare i nove magične zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Međutim, Dambldor zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

Inače, ulogu Gelerta Grindelvalda, koju je ranije tumačio Džoni Dep, sada je preuzeo Mads Mikelsen. Dep koji je igrao Grindelvalda u prva dva filma najavio je da napušta projekat u novembru 2020. U tom periodu izgubio je slučaj protiv tabloida "The Sun", nakon što ga je tužio zbog teksta u kom se tvrdilo da je zlostavljao svoju bivšu suprugu Amber Herd.

Film "Fantastične zveri: Tajne Dambldora"/Profimedia
 

U filmu se pojavljuje već sada poznata glumačka postavka, koju predvodi oskarovac Edi Redmejn, dvostruko nominovani oskarovac Džud Lo, Ezra Miler, Dan Fogler, Alison Sudol, Kalum Tarner, Džesika Vilijams, Ketrin Vaterston i Mikelsen.

Novi nastavak "Fantastičnih zveri" premijerno će biti prikazan 15. aprila sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike