Povratak u Hogvorts posle 20 godina: Šta će se dogoditi 1. januara?

17.11.2021

16:01

0

Film „Hari Poter i kamen mudrosti“ je urađen po knjizi britanske spisateljice J.K. Rouling

Povratak u Hogvorts posle 20 godina: Šta će se dogoditi 1. januara?
Hari Poter - Copyright Profimedia

Pre tačno 20 godina premijerno je prikazan film "Hari Poter i kamen mudrosti", prvi u serijalu. U čast 20. godišnjice glumačka ekipa će se ponovo okupiti u specijalu koji će biti prikazan 1. januara 2022. godine.

Danijel Redklif, Rupert Grint, Ema Votson i mnoge druge zvezde iz serijala pojaviće se u filmu „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“.

Film “Hari Poter i kamen mudrosti”/Profimedia
 

U ovom specijalu biće prikazani intervjui i razgovori sa glumcima dve decenije nakon što je svet poludeo za pričom o Hariju Poteru.

Pored glavnih glumaca, ovom slavljeničkom filmskom izdanju će se pridružiti i Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Ralf Fajns, Geri Oldman, Tom Felton, Mark Vilijams i mnogi drugi.

- Bilo je neverovatno putovanje od debitovanja „Harija Potera i kamena mudrosti“, i svedočiti evoluiranju u ovaj neverovatni univerzum. U najmanju ruku, bilo je magično. Ova retrospektiva je omaž svima čije je živote dotakao ovaj kulturološki fenomen - od talentovane glumačke postave i ekipe koji su svoje srce i dušu uložili u ovu franšizu, do pasioniranih fanova koji nastavljaju da održavaju duh čarobnjačkog sveta 20 godina kasnije - rekao je Tom Ašeim, predsednik kompanije Vorner Bros.

Profimedia
 

Podsetimo, film „Hari Poter i kamen mudrosti“ je urađen po knjizi britanske spisateljice J.K. Rouling. Ona je napisala sedam knjiga o avanturama Harija Potera, a snimljeno je osam filmova koji su izazvali pomamu širom sveta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike