Prva fotografija iz specijala o omiljenim čarobnjacima: Magična nostalgija za Harijem Poterom (FOTO)

09.12.2021

17:20

0

"Povratak u Hogvorts", biće emitovan 1. januara 2022. godine

Prva fotografija iz specijala o omiljenim čarobnjacima: Magična nostalgija za Harijem Poterom (FOTO)
Hari Poter - Copyright Profimedia

Platforma HBO Max objavila je prvu fotografiju sa seta predstojećeg specijala za 20. godišnjicu Harija Potera, "Povratak u Hogvorts" koji će biti emitovan 1. januara 2022. godine (na platformi HBO Max).

Na fotografiji koja definitivno izaziva nostalgiju, zvezde serija Rupert Grint, Ema Votson i Danijel Redklif se osmehuju dok sede u nečemu što izgleda kao zajednička soba Grifindora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

- Retrospektivni specijal će ispričati očaravajuće pravljenje priče kroz potpuno nove dubinske intervjue i razgovore sa glumcima, pozivajući fanove na magično putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena - naveo je HBO Max, a prenosi People.com.

Takođe će se pojaviti i Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Džejson Ajzaks, Geri Oldman, Tom Felton, Džejms Felps, Oliver Felps, Mark Vilijams, Boni Rajt, Alfred Enoh, Metju Luis, Evana Linč i drugi.Autorka Harija Potera J.K. Rouling neće biti prisutna na okupljanu, ali će se pojaviti na arhivskim snimcima, potvrdio je za People izvor blizak produkciji. 

Njeno ime primetno nije bilo navedeno u tizeru za dugo očekivani specijal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike