Snima se film o Robiju Vilijamsu: Intimna priča jednog od najuspešnijih muzičara svih vremena

09.12.2021

07:45

0

Popularni pevač i glumac će se i sam pojaviti u ovom ostvarenju, sa reinterpretacijom nekih od svojih najvećih hitova

Snima se film o Robiju Vilijamsu: Intimna priča jednog od najuspešnijih muzičara svih vremena
Copyright Robi Vilijams Profimedia

Biografski film o Robiju Vilijamsu "Better Man" trebalo bi da počne da se snima u Melburnu početkom 2022. godine pod rediteljskom palicom Majkla Grejsija ("The Greatest Showman").

Vilijams je jedan od najpoznatijih britanskih zabavljača i jedan od najprodavanijih umetnika svih vremena. Popularnost je prvo stekao kao član grupe "Take That", s kojom je nastupao od 1989. do 1995. godine, a zatim je započeo uspešnu solo karijeru.

Film bi trebalo da publici prestavi jedan drugačiji, ličniji pogled na sva ona iskustva koja su oblikovala Vilijamsa, kako na sceni, tako i van nje.

Robi Vilijams Profimedia
 

Prema pisanju magazina Variety, popularni pevač i glumac će se i sam pojaviti u filmu, sa reinterpretacijom nekih od svojih najvećih hitova.

Projekat su potvrdile federalna vlada Australije i vlasti države Viktorija, koje su postale popularna lokacija za snimanje, posebno po izbijanju pandemije.

- Vrlo sam uzbuđen što ćemo snimati ovaj film u Viktoriji sa svojim prijateljem Majklom Grejsijem - rekao je Vilijams.

Prema navodima produkcije, očekuje se da u projekat bude uključeno oko 2.200 lokalnih ljudi, uključujući i 80 stručnjaka za vizuelne efekate i više od 2.700 statista, kao i oko 300 lokalnih preduzeća koja pružaju različite usluge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike