Zavirite u pravi luksuz! Robi Vilijams prodaje dvorac: Pista za helikopter, teniski tereni, SPA, teretana... (FOTO)

24.02.2021

13:30 >> 13:37

0

Pevač sa porodicom želi da se preseli u Švajcarsku, gde su još prošlog leta iznajmili nekretninu

Zavirite u pravi luksuz! Robi Vilijams prodaje dvorac: Pista za helikopter, teniski tereni, SPA, teretana... (FOTO)
Copyright Profimedia

Pevač Robi Vilijams odlučio je da proda svoj dvorac u kome živi sa porodicom i kupi novu vilu, a cena ove nekretnine je čak 29 miliona evra.

Imanje koje poseduje trenutno ima i pistu za helikopter, ali njegova porodica i on sada planiraju da pazare nšto jeftinije. Vilijams je bezecovao vilu na obali Ženevskog jezera, čija je cena oko 9,3 milina evra. Međutim, jedan od razloga zbog kog pevač ima nameru da se preseli, jeste i to što se njegov sin Tedi požalio da se plaši da spava u svojoj sobi.

Profimedia

– To me muči. Tedi mi je rekao da ga njegova soba plaši i da ne voli tu kuću. I mene je strah. Ako postoji velika tuga, bol ili tragedija, mislim da se ona može upiti u zidove i tamo ostaviti emocije koje ostaju jako, jako dugo – rekao je pevač, koji u dvorcu živi već 13 godina.

Profimedia

Robijeva luksuzna nekretnina osim piste za helikopter poseduje i teniske terene, saunu, bazene, kućnu teretanu i kućni bioskop.

– Robi je bio u drugoj fazi svog života kad je kupio kuću. Činilo se kao idealno skrovište u engleskom selu, ali tamo se nikad nije osećao kao kod kuće. Sada planira da kupi kuću u Švicarskoj. Porodica se tamo preselila prošlog leta i iznajmljivala kuću šest meseci kako bi bili sigurni da tamo žele da ostanu – rekao je izvor.

Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike