Španski kandidat za Oskara ulazi u istoriju: Nezapamćen broj nominacija za novi film Havijera Bardema (FOTO/VIDEO)

06.12.2021

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac se ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih, prelazeći kako profesionalnu, tako i privatnu granicu u želji za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost

Španski kandidat za Oskara ulazi u istoriju: Nezapamćen broj nominacija za novi film Havijera Bardema (FOTO/VIDEO)
0f3934a2-70cc-4a44-a63e-4fbd166485c6_alta-libre-aspect-ratio_default_0 - Copyright Film "Dobar šef" Promo/MCF

Crna komedija „Dobar šef“ reditelja Fernanda Leona de Aranoe odnela je rekordan broj od čak 20 nominacija za prestižnu nagradu Goja u 17 različitih kategorija.

Nominacije za najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenario i čak 7 nominacija u glumačkim kategorijama - najbolja muška i ženska uloga, najbolja muška i ženska sporedna uloga, ali i predstavljanje novih glumačkih lica, upisale su ovo ostvarenje u istoriju španske kinematografije.

Film "Dobar šef" Promo/MCF
 

Ovo ostvarenje nalazi se i u trci za Oskara za najbolji internacionalni igrani film.

Ljubitelji savremene španske kinematografije imaju priliku da pogledaju film na onlajn platformi MojOFF u sklopu drugog izdanja Moj ONline filmskog festivala.

Havijer Bardem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog „dobrog šefa“ koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih, prelazeći kako profesionalnu, tako i privatnu granicu u želji za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost. Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika Oskara Havijera Bardema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike