Od njenog lika je sve počelo: Sada otkriva šta nas čeka u drugoj sezoni “Crne svadbe” (VIDEO)

28.11.2021

19:01

1

Autor: 24sedam

Kada je dobila ponudu za ovu seriju, Mini je dat na uvid scenario za samo jednu scenu, scenu u jezeru, koja je najbitnija za njen lik, međutim, ona nije bila sigurna da li uopšte želi da radi na ovom projektu

Od njenog lika je sve počelo: Sada otkriva šta nas čeka u drugoj sezoni “Crne svadbe” (VIDEO)
IMG-d6c7ee5f3fca146650c11d45d4276ba4-V - Copyright "Crna svadba"/YouTube printscreen

U seriji “Crna svadba” Mina Sovtić tumači lik Teodore, inspirisan rečnim vilama, rusalkama iz slovenske mitologije. Ispostaviće se da je ona ključ svega što se kasnije izdešavalo.

Sada, kad su već emitovane finalne epizode prve sezone izuzetno gledane serije “Crna svadba”, jasno je da je lik Teodore, iako naizgled sporedni, ključan za rasplet cele priče.

Pažljivim gledaocima je ostala u sećanju scena kada se Teodora prvi put pojavljuje u seriji, a Vesna (lik koji tumači Borka Tomović), izgovara proročku repliku: “Je l’ ova devojka trudna?”

- Ona je u sceni u jezeru zaista bila trudna, po scenariju je pisalo da je peti mesec i mi smo se dvoumili da li da koristimo veštački stomak, međutim, na kraju smo od toga odustali. Teodora je mama glavne junakinje i, ma koliko bila čudna, želela sam da ona bude dobar lik, ona samo pokušava da zaštiti svoje dete - objasnila je Mina Sovtić voditeljki Mariji Atanasković.

"Crna svadba"/YouTube printscreen
 

Kada je dobila ponudu za ovu seriju, Mini je dat na uvid scenario za samo jednu scenu, scenu u jezeru, koja je najbitnija za njen lik, međutim, ona nije bila sigurna da li uopšte želi da radi na ovom projektu. U toj sceni, njen lik - devojka Teodora, mami radijskog voditelja u vodu gde se obnažuje.

- Imala sam dosta pitanja za reditelja kako on zamišlja da se to uradi, koja je estetika svega toga, međutim, kada me je uveo u celu priču serije, pošto sam ja uvek pričala da mi je film „Leptirica“ najstrašniji film, ne naš, nego uopšte, baš zbog toga što ima veze sa našim folklorom i istorijom, shvatila sam da oni rade veoma ozbiljno i predano seriju o tim temama, i bilo mi je toliko zanimljivo da sam baš želela da budem deo takvog projekta i imala sam potpuno poverenje u njega kao reditelja. Ova serija je unikatna i bavi se našim temama, i baš mi je drago da je tako gledana i da je tako dobro prošla - izjavila je Mina za emisiju “24sedam sa Marom”.

"Crna svadba"/YouTube printscreen
 

Kako je “preživela” višečasovno snimanje scene u ledenoj vodi, da li je posetila baba Mikulu i šta će biti sa njenim likom u drugoj sezoni, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike