Veliko interesovanje za Sajamske dane: Ovo su najtraženije knjige

18.10.2021

20:15

0

Autor: M. Cukić

Za dobru atmosferu pobrinuli su se pisci koji su potpisivali svoje naslove i družili se sa čitaocima

Veliko interesovanje za Sajamske dane: Ovo su najtraženije knjige
sajamski dani 1 - Copyright Promo / Laguna

Da su Sajamski dani u knjižarama dobra alternativa Sajmu knjiga koji na žalost neće biti održan ni ove godine, potvrđuje veliko interesovanje čitalaca koji su posetili knjižare Laguna i Delfi prvih dana manifestacije.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se pisci koji su dočekali čitaoce u petak i subotu u knjižarama "Borislav Pekić" i Delfi SKC. Najpre su Ljubivoje Ršumović i Uroš Petrović potpisivali svoje knjige u Knezu i priredili neobičan razgovor, zatim Vanja Bulić, te Goran Skrobonja i Ivan Nešić koji su u četiri ruke napisali priču o detektivu Milovanu Glišiću u dvoknjižju "Firentinski dublet", koji ne prestaje da intrigira čitaoce.

Promo / Laguna
Ljubivoje Ršumović potpisuje knjige

U subotu 16. oktobra knjižaru Delfi SKC posetili su Vladeta Janković, Živojin Žika Petrović i Đorđe Bajić i sa čitaocima podelili utiske o svojim knjigama i neke nove preporuke za čitanje.

U knjižari Delfi SKC sutra svoje čitaoce očekuju: Šimon A. Đarmati (17.30), Bojan Ljubenović (18), Ljiljana Šarac (18.30) i Draško Miletić (19).

U knjižari Delfi u Novom Pazaru od 12 sati sa čitaocima će se družiti Enes Halilović.

U sredu 20. oktobra u Delfi knjižari "Borislav Pekić" svoje knjige potpisivaće Tamara Lujak, Ljubica Arsić, Darko Tuševljaković i Goran Gocić.

Promo / Laguna
Sajamski dani

Istog dana u Užicu u Delfi knjižari "Milutin Uskoković" biće Danica Bogojević.

Sajamski dani trajaće do 31. oktobra, a čitaoce očekuju veliki popusti - popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, dobija se dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova dodatnih 20%.

Promo / Laguna
Uroš Petrović, Sajamski dani

Veliko interesovanje vlada među čitaocima koji su nabavili naslove "Pomračenje" Marka Elzberga, "Trag" Patriše Kornvel, "Vodenduh" Nejtana Hila, ali i knjige za najmlađe "Deset ala u krevetu", "Lavirint" Nade Korać, predivnu knjigu pesama "Januar u žirafi" Dejana Aleksića i druge naslove.

Najtraženije knjige do sada su novi romani Fredrika Bakmana i Lusinde Rajli "Mi protiv vas" i "Izgubljena sestra", ali i "Zanimljiva istorija Srba u 147 priča" Momčila Petrovića, "Stručnjak za ljubomoru i druge priče" Jua Nesbea i svetski bestseler iz oblasti psihologije "Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj" Štefani Štal.

BONUS VIDEO:

24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi