Priča koja može da zaceli i najdublje rane: Novi roman Fredrika Bakmana uskoro u knjižarama

08.10.2021

15:15

0

Posvećena svim mukama i radostima, malim i velikim pričama koje sačinjavaju naše zajednice, knjiga otkriva kako nas odanost i prijateljstvo mogu provesti kroz najteže trenutke

Priča koja može da zaceli i najdublje rane: Novi roman Fredrika Bakmana uskoro u knjižarama
fredrik_backman_1CLinnéa-Jonasson-Bernholm-Appendixfotografi SMALL (1) - Copyright Promo / Laguna / CLinnéa-Jonasson-Bernholm-Appendixfotografi

Novi roman "Mi protiv vas" Fredrika Bakmana, omiljenog stranog pisca na ovim prostorima i tvorca čuvenog "Uvea", uskoro stiže u knjižare.

Medvedgrad je mali grad u kojem su meštani navikli na nevolje i težak život. Slično je i u susednom gradu Vresištu. Posla nema za žitelje oba mesta, a i jedni i drugi polažu nade u svoje hokejaške klubove. Dok svako traži način da se snađe u teškim vremenima, Maja i Ana provode leto na skrivenom Ostrvu u želji da pobegnu od celog sveta.

Rivalstvo između Medvedgrada i Vresišta prerasta u nemilosrdnu bitku za novac i opstanak. Hokejaški klub Medvedgrada verovatno će biti raspušten. Poslednja nada im je mladi igrač Amat, najbrži hokejaš Medvedgrada.

Promo / Laguna
Roman "Mi protiv vas"

Nasilje se uvlači u grad. Čini se da je ljude najlakše naterati da se mrze. Kad bude postignut poslednji gol, neko iz Medvedgrada biće mrtav. Stanovnici oba mesta zapitaće se da li je posle svega moguć život u kojem će hokej biti samo jednostavna igra na parčetu leda između dva gola i dva tima. Samo mi protiv vas.

Roman je posvećen svim mukama i radostima, malim i velikim pričama koje sačinjavaju naše zajednice. Uz ogromnu saosećajnost i razumevanje Bakman nam otkriva kako nas odanost, prijateljstvo i ljubaznost mogu provesti kroz najteže trenutke.

"Mi protiv vas" Fredrika Bakmana u prodaji je od ponedeljka 11. oktobra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike