Oktobar ipak u znaku knjige: Sajamski dani koji će vam ulepšati jesen

14.10.2021

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Manifestaciju će obeležiti i posebni žanrovski dani, a veliki broj pisaca potpisivaće knjige čitaocima

Oktobar ipak u znaku knjige: Sajamski dani koji će vam ulepšati jesen
Knjige - Copyright Profimedia

Laguna i Delfi knjižare četvrtu godinu zaredom organizuju Sajamske dane od 15. do 31. oktobra 2021. u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10%.

Ukoliko se odlučite za kupovinu 3 do 5 knjiga odobravamo dodatnih 15%, a ukoliko birate 6 ili više naslova, odobravamo dodatnih 20%.

Pixabay
 

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije, kao i povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani tokom kojih će kupci knjiga određenog žanra na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

Pixabay
 

Žanrovski dani za naslove iz oblasti publicistike trajaće od 15. do 16. oktobra, za knjige za decu od 20. do 21. oktobra, za ljubavne i istorijske romane, kao i za drame, žanrovski dani biće 22. i 23. oktobar, dok će knjige domaćih autora biti u fokusu 27. i 28. oktobra. Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature.

Veliki broj pisaca Lagune potpisivaće knjige čitaocima!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike