„Radio Mileva“ se vraća na male ekrane: Poznat datum emitovanja nove sezone

07.10.2021

15:15

0

Autor: Dejan Ćirić

U nastavku serije pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka

„Radio Mileva“ se vraća na male ekrane: Poznat datum emitovanja nove sezone
Copyright Promo/RTS

Dvadeset premijernih epizoda komedije “Radio Mileva” očekuju nas od 18. oktobra, radnim danima u 20 časova, na Prvom programu RTS-a.

U drugoj  sezoni pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka.

Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka srpskog jezika i književnosti. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje”.

Promo/RTS
 

Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.

U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Neki od tih novih junaka su tatu majstor Peca, feminizirani Anđelo i perverzni Srećko.

Promo/RTS
 

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanje situacione i verbalne komike. U novim epizodama ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Jovana Gavrilović, Svetozar Cvetković, Nenad Jezdić, Nikola Vujović, Mladen Sovilj i Jovo Maksić.

Promo / RTS
 

Kreator serije i producent je Nebojša Garić, reditelj Elmir Jukić, a scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike