Groteskno ubistvo žene i misterija figure od kestena: Srpska glumica u jednoj od najgledanijih serija na Netflixu

03.10.2021

13:17

0

Dok u školskoj sali odjekuje zvuk dečje pesme o Kestenku, "The Chestnut Man" vrlo vešto će kriti šta se događa i kako su svi u seriji na neobičan način povezani...

Groteskno ubistvo žene i misterija figure od kestena: Srpska glumica u jednoj od najgledanijih serija na Netflixu
Copyright Printscreen / Netflix

Serija "Čovek od kestena" trenutno se nalazi na petom mestu najgledanijih serija na Netflix-u u Srbiji, a glavnu ulogu u trileru o serijskom ubici koji ostavlja pored svojih žrtava lutku od kestena tumači Beograđanka Danica Ćurčić.

"Čovek od kestena" počinje prikazom jezivog ubistva žene u parku. Na mestu zločina je ostavljena mala figura od kestena, a zadatak da reši ubistva pao je na Naju Tulin, detektivku koju igra Danica Ćurčić. Kada se na figuri pronađu otisci Kristine Hartung, ćerke ministarke za socijalna pitanja koja je nestala godinu dana ranije i vodi se kao mrtva, slučaj postaje još kompikovaniji, piše Telegraf.

Printscreen / Netflix
Danica Ćurčić, serija "Čovek od kestena"

Groteskno ubistvo žene kojoj je amputirana šaka, lutka od kestena i ministarka za socijalni rad imaju nešto zajedničko – kesten.  I dok u školskoj sali odjekuje zvuk dečje pesme o Kestenku, "The Chestnut Man" vrlo vešto će kriti šta se događa i kako su svi u seriji na neobičan način povezani.

Danica Ćurčić je pozorišna, filmska i televizijska glumica poreklom iz Srbije. Rođena je 27. avgusta 1985. godine u Beogradu kao ćerka spisateljice Vesne Bjelić Ćurčić i Mihajila Čurčića dugogodišnjeg novinara i bivšeg urednika Drugog programa i glavnog i odgovornog urednika programa 202 Radio Begrad. Danas uspešna danska glumica na svoj prvi rođendan sa porodicom se preselila u Kopenhagen u kojem trenutno radi i živi.

Printscreen / Netflix
Danica Ćurčić, serija "Čovek od kestena"

Prva uloga za naše podneblje treba da se desi u filmu "Mrak" Dušana Milića. Film je sa snimanjem počeo 2019. godine, ali još uvek nije poznato kada će izaći.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike