„Tajne vinove loze“ u drugoj sezoni donose neverovatan zaplet: Poznato kada počinje emitovanje

06.10.2021

08:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Novih 36 epizoda vode nas u nastavak priče o sukobu Tomovića i Smiljanića, kao i onome što spaja ove dve porodice duboko i daleko u njihovoj prošlosti

„Tajne vinove loze“ u drugoj sezoni donose neverovatan zaplet: Poznato kada počinje emitovanje
Copyright Promo / Miša Obradović

Druga sezona serije „Tajne vinove loze“ uveliko se snima od sredine avgusta. Novih 36 epizoda vode nas u nastavak priče o sukobu Tomovića i Smiljanića, kao i onome što spaja ove dve porodice duboko i daleko u njihovoj prošlosti.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, serija "Tajne vinove loze" Printscreen / Met Ro productions
 

Druga sezona prvenstveno će se baviti romansom Vuka i Vere. Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica, a njenu majku igra Dragana Mićalović, rođena sestra Slobode Mićalović, dok će Verinog oca iz mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Printscreen / Met Ro productions
 

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo), prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg poslovnog partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju igra Vanja Milačić.

Kako prenosi portal filmitv.rs, u novoj sezoni biće mnogo više flešbekova iz mladosti Tomovića, pa ćemo se družiti sa Vukom, Zoranom i Anitom kada su bili deca.

Printscreen / Met Ro productions
 

Drugu sezonu pratićemo već početkom januara na kanalu Superstar TV, a verovatno odmah zatim i na RTS 1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike