Počelo snimanje druge sezone serije "Močvara"! Goran Bogdan otkriva sve o novom zločinu (FOTO)

14.07.2021

09:28 >> 10:36

0

Autor: Dejan Ćirić

Lik Nikole Krsmanovića u drugoj sezoni dolazi do zida, samo je pitanje da li će potpuno otići, nestati, umreti... ili će naći neku novi snagu, ističe glum

Počelo snimanje druge sezone serije "Močvara"! Goran Bogdan otkriva sve o novom zločinu (FOTO)
Copyright Goran Bogdan Tanjug/Miloš Milivojević

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona TV serije “Močvara“, uigrana ekipa na čelu sa kreatorima serije, Olegom Novkovićem i Milenom Marković, udužila je snage i u drugoj sezoni, koja će publici doneti još intrigantniju priču.

Novih deset epizoda „Močvare“ koje će se stilski i vizuelno naslanjati na prvu sezonu, publici će doneti nove priče u kojoj inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), istražuje niz okrutnih ubistava, ali istovremeno otkriva i tajnu vlastitog porekla. Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Seleša, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Goran Bogdan, nastavak serije “Močvara” Promo/Firefly

Radnja nove priče “Močvare” je smeštena u Sentu, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu, na obali reke, gde nekoliko porodica živi, vlada i odlučuje o životu i smrti. Kroz nove epizode gledaoci će moći da vide kako se inspektor Nikola menja, kako je spreman da prašta kao i šta će se sa njim novo događati, a to sve mogu da budu ključna pitanja za razvoj nekih novih priča.

Marta Bjelica, nastavak serije “Močvara” Promo/Firefly

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Goran Bogdan, nastavak serije “Močvara” Promo/Firefly

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Glumac Goran Bogdan je u intervjuu za Tanjug govorio o razvoju njegovog lika inspektora Nikole Krsmanovića u predstojećoj drugoj sezoni serije “Močvara”, radu na ozbiljnim i komičnim ulogama, kao i o planovima u skorijoj budućnosti.

Goran Bogdan Tanjug/Miloš Milivojević

Serija “Močvara” reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković, u drugoj sezoni će, prema glumčevim rečima, biti “supersprega melodrame i pravog noar krimića”.

– Za razliku od prve sezone, koja je bila dosta mračna, baš je bila prava močvara, u drugoj sezoni idemo u suprotnom smeru, što mi se više sviđa. Mesto je Senta, Vojvodina, spržena ravnica, leto, vrućina, znoj… dijametralno suprotno od prve sezone – rekao je Bogdan.

Goran Bogdan Tanjug/Miloš Milivojević

Prema njegovim rečima, u nastavku serije, čije je snimanje trenutno u toku, zločin nije toliko brutalan kao u prvoj sezoni, a radnja ide “dublje u likove”.

– Lik Krsmanovića je prvoj sezoni dosta rastrzan i mračan, bori se sa svojim demonima iz prošlosti, dok će u ovoj doći do zida. Sve priče mu se zatvore, samo je pitanje da li će potpuno otići, nestati, umreti… ili će naći neku novi snagu – naveo je Bogdan.

Goran Bogdan Tanjug/Miloš Milivojević

Glumac poznat po dramskim ulogama i mračnim likovima kakve je ostvario u filmu “Otac” i serijama “Senke nad Balkanom” i “Močvara” podseća da je na početku bavljenja glumom uglavnom dobijao uloge u komedijama kakve su “Sonja i bik” (2012) i “Svećenikova djeca” (2013).

– Prepao sam se od toga da će me to nekako obeležiti, da ću ostati u tim komičnim likovima. Onda sam birao ”što teže to bolje”. Sada sam se opet zaželeo nečeg komičnijeg, malo romantičnijeg – priznao je Bogdan.

Pročitajte još

Glumac nominovan za Evropsku filmsku nagradu za ulogu u filmu “Otac”, o planovima za međunarodnu karijeru kaže da se “nešto krčka” i nada se da će se, nakon što je pandemija u poslednjih godinu i po dana poremetila svima mnoge planove, od zime početi nešto da realizuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike