Ovo su svi čekali! Rasel Krou u napetom horor trileru: Šta nam donosi "Egzorcizam" (FOTO/VIDEO)

20.06.2024

15:45

0

Opterećen sopstvenim demonima, suočava se s dodatnim izazovima

Ovo su svi čekali! Rasel Krou u napetom horor trileru: Šta nam donosi "Egzorcizam" (FOTO/VIDEO)
Rasel Krou u filmu "Egzorcizam" - Copyright Promo/Blitz

Napeti horor triler "Egzorcizam" s oskarovcem Raselom Krouom i Semom Vortingtonom u glavnim ulogama, u režiji Džošua Džon Milera od 20. juna moći će da se pogleda u bioskopima širom zemlje.

Promo/Blitz
 

Problematični glumac Antoni Miler (Krou) počinje da gubi kontrolu nad svojim životom tokom snimanja horor filma.

Emocionalna nestabilnost i unutrašnje borbe

Već opterećen sopstvenim demonima, suočava se s dodatnim izazovima dok ulazi sve dublje u ulogu. Njegova emocionalna nestabilnost i unutarašnje borbe postaju očigledne dok se odvija rad na filmu.

Promo/Blitz
 

U isto vreme, njegova otuđena kćerka (Rajan Simpkins), počinje da oseća zabrinutost. Postavlja sebi pitanje da li je njen otac ponovo pod uticajem svojih nekadašnjih zavisnosti ili iza njegove nestabilnosti stoji nešto dublje i mračnije.

Uloga u ulozi

Za reditelja Milera, prisustvo Rasela Kroua u horor filmu podiglo je čitav projekat na viši nivo.

- Scenarista Mark Fortin i ja smo odrasli gledajući Rasela u filmu Romper Stomper - kaže Miller, „i znali smo da on ima ozbiljnost, gracioznost i senzibilitet da vas natera da saosećate sa čovekom koji će se pretvoriti u monstruma. Za Rasela Kroua, scenario je bio intrigantan jer je to bila uloga u ulozi.

Promo/Blitz
 

Krou igra Antonija (Tonija) Milera, veliku filmsku zvezdu, čija slava bledi nakon smrti njegove žene i na kraju ga zavisnost i alkoholizam odvlače još dublje u ponor. On je otuđen od svoje kćerke tinejdžerke koja se suočava sa sopstvenom krizom.

Promo/Blitz
 

Sudbonosnom prilikom, dobija glavnu ulogu u filmu, što je prilika da ponovo stavi svoj život i karijeru na pravi put.“ – dodaje Miler. Rasel Crou kaže: „Za mene, kao glumca, igrati čoveka koji je prošao kroz takvo životno iskustvo, nosi to breme, bilo je prilično komplikovano. Bila je to veoma izazovna uloga koja je veoma privukla moju pažnju.“

Promo/Blitz
 

Centralni odnos u filmu je između Tonija i njegove kćerke Lee. Oni su postali prilično otuđeni, do te mere da Toni insistira da ga ona zove „tata“, a ne „Toni“.

Ponovno okupljanje dvoje glumaca

Kako Rasel Krou objašnjava:

- On želi da preuzme tu ulogu oca, ali shvata da mora intenzivno raditi na ponovnom uspostavljanju poverenja sa svojom kćerkom. Međutim, ona je prilično zatvorena, tako da je to teška situacija za oboje.

16-godišnju Tonijevu ćerku Li igra Rajan Simpkins i film "Egzorcizam" predstavlja svojevrsno ponovno okupljanje za Kroua i Simpkins.

Promo/Blitz
 

Krou se priseća:

- Poznajem Rajan već prilično dugo, radio sam sa njenim mlađim bratom Tajem u filmu "The Next Three Days" iz 2010. On je igrao mog sina. I, čudno je, ali desio se trenutak kada je Tai radio u Australiji i bio je sa svojom porodicom, pa su došli da me posete na mojoj farmi.

Promo/Blitz
 

Njegova mama i Rajan su bili sa njim. Rajan je bio rođendan, punila je 18 godina, tako da smo priredili veliku rođendansku zabavu za nju. Dakle, znate, mnogo godina kasnije i ova ideja o zajedničkom radu nije slučajna, veoma sam entuzijastičan u vezi s celim projektom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike