Rasel Krou otkrio zašto je odbio ulogu Aragorna u "Gospodaru prstenova": Presudio je jedan telefonski razgovor

17.06.2024

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Piter Džekson nije govorio ono što vam pričaju reditelji ako stvarno pokušavaju da vas pridobiju za projekat", rekao je glumac

Rasel Krou otkrio zašto je odbio ulogu Aragorna u "Gospodaru prstenova": Presudio je jedan telefonski razgovor
Copyright Profimedia

Oskarovac Rasel Krou mogao je da bude deo glumačke ekipe legendarnog filma "Gospodar prstenova" iz 2001. godine. Slavni glumac je bio u pregovorima za jednu od glavnih uloga -Aragorna, koju je na kraju dobio Vigo Mortensen. U nedavnom intervjuu je otkrio zašto je odbio ulogu.

Profimedia
 

Kako prenosi Movie Web, Krou je gostovao u Jutjub segmentu britanskog GQ-a pod nazivom "Actually Me", gde je pričao o ovoj temi.

Jedno od postavljenih pitanja bilo je da li žali što je odbio ulogu u "Gospodaru prstenova". 

Dva razloga

- Zapravo ne. Kao mali sam bio veliki obožavalac Tolkina, pa sam se prilično uzbudio oko ideje o "Gospodaru prstenova". Međutim, osećao sam da tu odluku donosi studio, a ne reditelj. Razgovarao sam sa Piterom Džeksonom preko telefona i on nije govorio ono što vam pričaju reditelji ako stvarno pokušavaju da vas pridobiju za projekat - rekao je Krou.

Profimedia
 

Glumac je dodao da postoji još jedan razlog zbog kojeg je odbio poznatu ulogu. Činilo mu se da Džekson već ima na umu glumca kojeg bi želeo da vidi u ulozi Aragorna. Nakon toga je odustao od projekta dopustivši Džeksonu da nastavi da pravi film kakav je zamislio, bez ikakve ljutnje s njegove strane, prenosi Movie Web. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike