Kejt Vinslet otkrila da je snimanje kultne scene na pramcu "Titanika" bilo noćna mora: Problemi sa šminkom, korsetom i Leonardom (VIDEO)

15.06.2024

09:30

0

Autor: Dejan Ćirić

"Nastavljali smo da se ljubimo, a ja bih posle toga izgledala kao da sam jela čokoladu", rekla je glumica

Kejt Vinslet otkrila da je snimanje kultne scene na pramcu "Titanika" bilo noćna mora: Problemi sa šminkom, korsetom i Leonardom (VIDEO)
Film "Titanik" - Copyright Profimedia

Kejt Vinslet ispričala je u nedavnom intervjuu kako je izgledalo snimanje čuvene scene poljupca sa Leonardom Dikaprijem na pramcu "Titanika". Glumica je otkrila da "nije sve bilo kako je trebalo da bude", dok je ponovo gledala jednu od kultnih scena iz višestruko nagrađenog filma Džejmsa Kamerona.

Profimedia
 

Šminkeri nisu mogli da im priđu

Za nju je sve bilo "prava noćna mora", prvenstveno zbog činjenice da je morala da popravlja šminku sebi i kolegi, jer zbog grandioznosti samog seta šminkeri nisu mogli da im priđu. Samo ljubljenje dovelo je do toga da im se šminka iznova i iznova kvari. 

- Nastavljali smo da se ljubimo, a ja bih posle toga izgledala kao da sam jela čokoladu, jer bih se posle svakog pokušaja, umazala njegovom šminkom - rekla je Vinslet.

Osim toga, snimanje je otežavao i sam Dikaprio, koji se "neprestano smejao", dok je nju gušio preterano zategnut korset, prenosi CNN.

Profimedia
 

Ipak, uspeli su da snime tu i još mnogo legendarnih scena, koje su "Titanik" učinili jednim od najuspešnijih filmova svih vremena.

- Osećam da je to film koji ne prestaje da daje. Sada ga otkrivaju nove generacije i zaista ima nešto neverovatno u tome - zaključila je slavna glumica. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike