Snima se nastavak kultnog filma "Praktična magija": Sandra Bulok i Nikol Kidman u novoj priči o sestrama vešticama? (FOTO/VIDEO)

12.06.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Za sada je izvesno da će slavne glumice raditi kao producentkinje

Snima se nastavak kultnog filma "Praktična magija": Sandra Bulok i Nikol Kidman u novoj priči o sestrama vešticama? (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon 26 godina, studio Warner Bros. najavio je nastavak kultne romantične drame "Praktična magija" (Ljubavne čarolije), u kojoj su glavne uloge igrale Sandra Bulok i Nikol Kidman, a koje su trenutno u pregovorima da se pojave u novom filmu, prenosi Varajeti.

Profimedia
 

Stravična kletva

Slavne glumice su u ostvarenju iz 1998. godine igrale sestre Seli (Bulok) i Džilijan (Kidman) Ovens, čija se porodica vekovima bavi magijom i uspela je da preživi lov na veštice. Obe pokušavaju da žive normalne živote i pronađu ljubav, ali u tome ih sprečava kletva koja je bačena na njihovu porodicu. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu porodice Ovens umreće prerano.

Uprkos kletvi, Seli se udala i ima dve ćerke, ali je njen muž poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je ostala da živi u malom gradu u kojem je odrastala uz svoju sestru i tetke koje su veštice. Džilijan, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika.

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su da će uvek biti tu jedna za drugu. Nakon što Džilijan završi u vezi sa opasnim zlostavljačem, njih dve ponovo udružuju snage kako bi ga se rešile.

Profimedia
 

Film je snimljen prema istoimenom romanu spisateljice Alis Hofman.

Warner Bros. je potvrdio da će Sandra Bulok i Nikol Kidman raditi kao producentkinje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike