Džeremi Rener otkrio zašto je napustio "Nemoguću misiju": "Ne smete to da uradite, nećete me odvući tamo" (FOTO/VIDEO)

06.06.2024

07:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac se nije složio sa planovima vezanim za njegov lik

Džeremi Rener otkrio zašto je napustio "Nemoguću misiju": "Ne smete to da uradite, nećete me odvući tamo" (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Džeremi Rener progovorio je o napuštanju franšize "Nemoguća misija", otkrivši da se nije slagao sa planovima da njegov lik bude ubijen.

Popularni glumac je igrao u dva filma "Nemoguća misija: Protokol duh" iz 2011. i "Nemoguća misija: Otpadnička nacija" iz 2015., ali se nije vratio za dva sledeća nastavka, s tim da se njegov lik Vilijam Brant povukao iz špijunskih snaga na kraju "Otpadničke nacije".

Profimedia
 

"Ubistvo" posle nedelju dana snimanja

Tokom gostovanja u podkastu "Happy Sad Confused", 53-godišnji glumac je otkrio da je odluka da napusti franšizu delom uslovljena planovima da njegov lik bude ubijen nakon samo nedelju dana snimanja.

- Sećam se da su pokušali da me odvedu u inostranstvo na nedelju dana kako bi ubili mog lika, ali ja sam rekao: "Ne smete to da uradite. Nećete me odvući tamo i samo ga ubiti. Ako ćete to učiniti, onda ćete uraditi kako treba - otkrio je Rener.

Profimedia
 

Moram da budem otac

Glumac je nedavno u intervjuu za Collider izjavio da je njegov izbor da napusti franšizu takođe bio motivisan željom da se usredsredi na to da bude aktivan otac svojoj ćerki Avi.

- Morao sam da napustim projekat. Volim te momke. Toliko volim Toma. Jako smo se zabavili i volim svoj lik. Međutim, snimanje zahteva puno vremena. Sve je u Londonu, a ja moram da budem otac. Jednostavno ne bi išlo.

Profimedia
 

Podsetimo, Rener je u januaru prošle godine doživeo nesreću koja mu je skoro okončala život. Glumca je pregazio čistač za sneg težak oko 6.5 tona, i zadobio je teške povrede koje su uključivale 38 slomljenih kostiju i probijeno plućno krilo. Srećom, oporavio se i nastavio da radi, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike