Džoni Dep igra Sotonu u komediji u kojoj Bog želi da uništi Zemlju: Zvezdana podela u novom filmu slavnog reditelja (FOTO)

03.06.2024

13:30

0

Trenutno se traži glumica koja će igrati Evu

Džoni Dep igra Sotonu u komediji u kojoj Bog želi da uništi Zemlju: Zvezdana podela u novom filmu slavnog reditelja (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Džoni Dep se izgleda polako vraća u punu glumački formu. On će igrati glavnu ulogu u filmu Terija Gilijama, jednog od najuticajnijih holivudskih reditelja.

Profiemdia
 

Ovaj reditelj je najpoznatiji je po filmovima "Brazil", "12 majmuna", "Monti Pajton i sveti gral".

Bridžis, Drajver i Momoa u ekipi

Film "The Carnival at the End of Days", za koji se prepostavlja da bi mogao da bude poslednji film ovog reditelja, ima pravu zvezdanu glumačku ekipu. Pored Depa u filmu glume Džef Bridžis, Adam Drajver i Džejson Momoa, prenosi portal "Word of Reel". 

Profimedia
 

- Pokušavamo da utvrdimo tačno kada i gde će početi snimanje. Za sada je zakazano za sledeći januar. Videćemo. Imam prilično dobru glumačku ekipu, još samo moramo da pronađemo jednu glumicu - objasnio je Gilijam u intervjuu za francuski časopis Premiere.  

Komedija u kojoj Bog želi da uništi čovečanstvo

U pitanju je komedija u kojoj Bog želi da uništi celo čovečanstvo.

- Ovo je jednostavna priča o tome kako Bog želi da uništi celo čovečanstvo jer je uništilo njegov predivan vrt - Zemlju - objasnio je Gilijam.

Profimedia
 

- Jedini lik koji želi da spase ljude je Sotona, a to je zato što bez njih gubi svoj posao. Budući da živi večno, život bez posla zvuči mu užasno. Zato on pronalazi neke mlade ljude i pokušava uveriti Boga da su to novi Adam i Eva. Bog svejedno uspeva da uništi čovečanstvo. To je komedija.

Profimedia
 

Džoni Dep će u filmu igrati Sotonu, a Bridžis Boga. Gilijam je trenutno u potrazi za glumicom koja će biti Eva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike