Džeremi Rener još trpi posledice stravične nesreće: Glumac otkrio šta mu se dešavalo na snimanju popularne serije (FOTO/VIDEO)

20.05.2024

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

"Spreman sam da učinim sve, ali ono što mogu da uradim skroz je druga stvar"

Džeremi Rener još trpi posledice stravične nesreće: Glumac otkrio šta mu se dešavalo na snimanju popularne serije (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Džeremi Rener se u intervjuu za L. A. Times prisetio svog iskustva sa seta serije "Mayor of Kingstown" (Gradonačelnik Kingstauna), na kojoj je radio nakon prošlogodišnje nesreće. Podsetimo, u januaru 2023. godine glumca je pregazio čistač za sneg težak oko 6.500 kilograma kada je pomagao svom sestriću koji je zapeo u snegu. Rener je slomio 38 kostiju i zadobio tešku povredu grudnog koša.

Profimedia
 

Popularni glumac igra glavnu ulogu u hit seriji "Mayor of Kingstown", moćnika iz fiktivnog grada Kingstauna u Mičigenu, u kojem uspeva samo zatvorska industrija. Serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti i daje snažan uvid u njegove pokušaje da uvede zakon i red u grad u kojem ništa od toga ne postoji.

Samo bih zaspao

Rener se vratio na set u januaru ove godine, kada je počelo snimanje treće sezone serije. Iako se uglavnom oporavio od povreda, snimanje je za njega bilo toliko iscrpljujuće da se dešavalo da u nekim trenucima zaspi na setu.

Profimedia
 

- Rekli bi: "Akcija!" i samo bih zaspao. Shvatili smo da su me previše forsirali, da sam radio previše sati i dana zaredom. Spreman sam da učinim sve, ali ono što mogu da uradim skroz je druga stvar - rekao je glumac.

Ponašaju se prema meni kao prema dečjem glumcu

Dodao je da su mu producenti izašli u susret i promenili raspored snimanja. Ali, nije mogao da se vraća kući u Kaliforniju jer su mu putovanja postala iscrpljujuća.

- Ponašaju se prema meni kao prema dečjem glumcu. Gradonačelnik Kingstauna sada je poput četrnaestogodišnjaka - našalio se Rener.

Profimedia
 

Treća sezona serije "Mayor of Kingstown" biće dostupna od 6. juna na striming servisu SkyShowtime, navodi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike