Nepodnošljivo za gledanje! Kako je snimljena scena iz "Nemoguće misije 7" u kojoj je Tom Kruz mogao da pogine (FOTO/VIDEO)

23.07.2023

09:15

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je, kako su je svetski mediji nazvali, najopasnija scena u istoriji filma

Nepodnošljivo za gledanje! Kako je snimljena scena iz "Nemoguće misije 7" u kojoj je Tom Kruz mogao da pogine (FOTO/VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Tom Kruz je još jednom dokazao da za njega u šezdesetoj godini ne postoji nijedna nemoguća misija kada je reč o snimanju fima. Poseban izazov su mu najopasnije scene.

Jedna scena iz filma "Nemoguća misija 7" ponovno je postala hit na TikToku. U pitanju je, kako su je svetski mediji nazvali, najopasnija scena u istoriji filma

Profimedia
 

Snimljena je u Norveškoj, a u njoj glumac vozi motocikl velikom brzinom dok pada niz liticu. Nakon toga je morao da otvori padobran i polako se spusti na sigurno. 

Profimedia
 

Igra se sa životom

Na TikToku je objavljeno i kako je sve snimljeno.

 

 

"Kruza niko ne može da nadmaši, ali se igra sa životom", "On se zaista drži onog da se samo jednom živi", "Kako god bilo, on ovo izvodi u šezdesetim godinama. Odličan je", neki su od komentara ispod videa glumčeve do sad najopasnije vratolomije.

Profimedia
 

Podsećamo, "Nemoguća misija 7", predzadnji nastavak popularne akcione franšize, trenutno se prikazuje u bioskopima širom sveta i jedan je od najvećih ovogodišnjih filmskih hitova. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike