Šokantno saznanje ko bi se mogao naći u ulozi Elizabet Tejlor: Da li se njenim izborom vređaju lik i delo slavne holivudske zvezde? (FOTO)

01.02.2024

17:30

0

Javnost je zgrožena

Šokantno saznanje ko bi se mogao naći u ulozi Elizabet Tejlor: Da li se njenim izborom vređaju  lik i delo slavne holivudske zvezde? (FOTO)
Elizabet Tejlor - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan bi mogla producirati ali i pojaviti se u dokumentarnom serijalu o slavnoj zvezdi holivudskih zlatnih vremena, Elizabet Tejlor.   

Još uvek nije zvanično potvrđeno ali sasvim je izvesno pojavljivanje Kim Kardašijan a javnost je prilično zgrožena ovim saznanjem, jer mnogi smatraju da se izborom ove rijaliti zvezde, vređa lik i delo slavne glumice koja je obeležila zlatnu eru Holivuda.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je Kim Kardašijan bila poslednja osoba koja je intervjuisala Elizabet Tejlor pre nego što je preminula, a intervju se odigrao u martu 2011. godine.

Redefinisala odnos između zvezda i publike

Radni naslov dokumentarca glasi "Elizabeth Taylor: Rebel Superstar", a serijal nastoji da prikaže njeno glumačko umeće koje je zaludelo celu jednu industriju.

Takođe, biće prikazan i način na koji je redefinisala odnos između filmskih zvezda i njihove publike, kao i kako je uspela da modifikuje samu prirodu slave.

Profimedia
 

- Elizabet Tejlor je bez pardona bila dosledna sebi, bila je borac - istakla je Kim Kardašijan.

Pored Kim, intervjui u dokumentarcu će uključivati razgovore sa glumicom i dugogodišnjom prijateljicom Elizabet Tejlor, Džoan Kolins, kao i muzičarkom Karlo Bajer Sager.

Karijeru počela kao devojčica

Takođe, u serijalu će govoriti i naučnik Anthoni Fauči koji je bio uz Elizabet u trenucima kada se borila sa opakom bolešću.

Kari Lia i Hamiš Ferguson biće izvršni producenti koji bi trebalo da rade  rame uz rame sa Kim Kardašijan.

Profimedia
 

Podsetimo, Elizabet Tejlor je svojim neprikosnovenim glumačkim talentom i otmenim izgledom dominirala u kinematografiji pedesetih godina.

Karijeru je započela još kao devojčica, a u filmovima je tumačila veoma jake ženske uloge koje su dozom sarkastičnog načina govora dovodile u pitanje tadašnji sistem, kao i nepovoljan položaj žena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike