Kijanu Rivs otkrio koju veliku ulogu priželjkuje: Planove mu kvare dva glumca

14.05.2023

19:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Holivudski miljenik odavno želi da se oproba u Marvelovim filmovima

Kijanu Rivs otkrio koju veliku ulogu priželjkuje: Planove mu kvare dva glumca
Kijanu Rivs - Copyright Keanu Reeves, Kianu Rivs, Profimedia

Popularni glumac Kijanu Rivs nedavno je bio gost na „Ask me anything“ događaju održanom od strane Lionsgate-a, gde je davao odgovore na mnogo zanimljivih pitanja, ali je jedno bilo posebno upečatljivo.

Slavni glumac je upitan da li postoji neka uloga koju je odbio, a da žali za njom. Odgovor je glasio: “Ne, ali postoji jedna koju bih jako voleo, a još nisam imao ponuda za nju. To je Vulverin!”.

Profimedia
 

Ovo nije prvi put da je Kijanu željan nekog Marvelovog filma, s obzirom na to da se borio za ulogu u filmu „Ghost Rider“ koja je na kraju pripala Nikolasu Kejdžu.

Suparnici

- Možda više nisam toliko zagrižen kao pre po pitanju stripova, jer sam kao desetogogodišnjak stalno govorio kako želim biti Ghost Rider i nenormalno sam voleo stripove, ali smatram da su se Marvel filmovi sjajno razvili i mnogo su prihvaćeniji nego pre. Bilo bi lepo biti deo toga - izjavio je glumac.

Ipak, što se tiče Vulverina, Rivs će još morati da sačeka jer se Hju Džekmen neočekivano vratio toj ulozi za nadolazeći „Deadpool 3“. On je tumačio čuveni lik skoro 20 godina i nije mogao da odbije ponudu.

Profimedia
 

Međutim, kada Hju bude stavio tačku na tu ulogu, Kijanu će imati novog suparnika jer je Taron Edžerton već razgovarao sa čelnim ljudima Marvela oko Vulverina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike