Originalna najava novog filma Rajana Rejnoldsa i Džona Krasinskog: U pomoć priskočio još jedan poznati glumac (FOTO/VIDEO)

10.02.2024

19:30

0

On ne glumi u njihovom ostvarenju ali se pojavio u trejleru

Originalna najava novog filma Rajana Rejnoldsa i Džona Krasinskog: U pomoć priskočio još jedan poznati glumac (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Pre premijere prvog trejlera za “IF” novi film Rajana Rejnoldsa i Džona Krasinskog, publika je dobila uvid u kulise predstojećeg filma. I to na originalan način.

Profimedia
 

Rajan Rejnolds i Randal Park evocirali su jednu kultnu scenu iz serije “The Office”, u trejleru za novi film koji je napisao i režirao Džon Krasinski.

Randal ne glumi u filmu ali se pojavio da "pomogne" kolegama

U njemu, Rajan Rejnolds, koji nosi glavnu ulogu predstavlja najnoviji film govoreći o njemu. Park ga prekida, preuzimajući režisersku stolicu, i predstavlja se kao Krasinski, koji osim što je režirao, takođe i glumi u nadolazećem ostvarenju.

Randal ne glumi u filmu, pojavio se u trejleru samo kako bi oživeo kultnu scenu iz popularnog sitkoma.

Profimedia
 

Ovo je zapravo rekonstrusiana scena iz devete sezone serije po imenu Andy’s Ancestry, u kojoj Park glumi lik Džima Halperta, kojeg zapravo tumači Krasinski.

Nadolazeće ostavarenje Rejnoldsa i Krasinskog  je svojevrsni "The Office" reunion, zato je ovaj trejler jedan od boljih marketinških trikova.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike