Tragične sudbine glumaca iz kultne serije "Beverli Hils": Svi su doživeli jezive stvari (FOTO)

07.04.2024

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi su imali velike probleme sa bolestima, razvode, zavisnosti, a Luk Peri je preminuo od moždanog udara

Tragične sudbine glumaca iz kultne serije "Beverli Hils": Svi su doživeli jezive stvari (FOTO)
Copyright Profimedia

Čuvena serija "Beverli Hils" bila je jedna od najpopularnijih na svetu tokom devedestih godina, ali gotovo sve njene junake prati tragična sudbina u stvarnom životu.

Profimedia
 

Bolesti, smrti, problemi sa alkoholom...

Nedavno je glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi Brende otkrila da zbog bolesti prodaje imovinu da ne bi pravila problem majci. Ona se već godinama bori sa karcinomom, koji je sada i metastazirao.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Želim da joj olakšam neke stvari. Neću da nakon moje smrti zatekne gomilu stvari sa kojima mora da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja”, rekla je glumica.

Profimedia
 

Njenog partnera u seriji Dilana Mekeja igrao je Luk Peri koji je iznenada preminuo 2019. u 53. godini od moždanog udara. On je 2015. otkrio da ima predtumorske izrasline na debelom crevu i odmah otišao na operaciju, ali pretpostavlja se da su ga života koštale loše navike.

Sledeća je Tori Speling, koja je igrala bogatašicu Dona Martin. Glumica je sada u velikim finansijskim problemima, a nakon razvoda je sa petoro dece živela u kamperu. Pričalo se da je ulogu u kultnoj seriji dobila samo zato jer je njen otac bio producent, a nakon svih dugova jednom prilikom je rekla kako je jako teško navići se da sa “zlatne kašike pređeš na plastičnu”.

Profimedia
 

Ijan Zering je tumačio Stiva Sandersa, a nakon jedne tuče sa motociklističkom bandom u prisustvu ćerke, mnogi su pisali kako glumac nije bio napadnut, već se na snimku vidi kako on prilazi motociklistima. Tada je objavljen i snimak na kojoj se vidi kako Zering izlazi iz automobila i udara motociklistu, a nakon toga na njega nasrće nekoliko ljudi, a jedan je krenuo i motorom na glumca. Strani mediji prvo su javljali kako je glumčev automobil udaren i da je zbog toga krenuo na motocikliste. Nekoliko dana nakon događaja, Page Six je naveo kako po novom videu izgleda da banda nije napala glumca kako se verovalo, nego da je glumac izašao iz automobila i krenuo u napad.

Profimedia
 

Osim toga, on iza sebe ima dva propala braka i dvoje dece. Od 1997. do 2002. bio je u braku sa glumicom i nekadašnjom Plejboj zečicom, Niki Šiler. 2019. razveo se od druge supruge Erin i to nakon deset godina braka. 

Džejson Pristli (54), koji je u seriji glumio brata Brende Volš, Brendona, još je za vreme snimanja imao problema sa alkoholom.

Profimedia
 

Dženi Gart, koja je u seriji igrala Keli, imala je zdravstvenih poteškoća koje je dugo skrivala od javnosti. Kasnije se otkrilo da boluje od osteoartritisa. Takođe, prošla je i kroz dva razvoda, a trenutno je u trećem braku sa Dejvom Abramsom, od 2015. godine.

Profimedia
 

Brajan Ostin Grin (50) glumio je Dejvida Silvera u popularnoj seriji, a 2022. je otkrio kako je zbog upalne bolesti debelog creva bio prikovan za krevet. Trenutno je veren sa plesačicom Šarnom Bardžes (38) s kojom ima sina, a pre toga je bio u braku sa Megan Foks sa kojom ima tri sina, navodi B92.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike