Zvezda serije „Beverli Hils” nedeljama mučio muku sa zdravljem: Bio sam prikovan za krevet (VIDEO)

17.04.2022

12:41

0

Veliku podršku mu je pružala trudna partnerka koja se brinula još i o maloj deci

Zvezda serije „Beverli Hils” nedeljama mučio muku sa zdravljem: Bio sam prikovan za krevet (VIDEO)
Brajan Ostin Grin - Copyright Profimedia

Zvezda serije „Beverli Hils 90210” Brajan Ostin Grin je prethodnih dana bio odsutan sa društvenih mreža, jer je kako kaže imao zdravstvenih problema. 

Glumac je poslednjih nekoliko nedelja preživeo pravu agoniju dok se borio sa hroničnom upalom creva. Kako su se njegovi fanovi zabrinuli, pa su ga obasipali pitanjima, on je rešio da im se obrati i pojasni šta mu se dešavalo u proteklom periodu.

Profimedia
Brajan Ostin Grin

 

- Nestao sam s Instagrama neko vreme. Poslednjih šest, šest i po nedelja borio sam se s ulceroznim kolitisom i to nije bilo nimalo zabavno. Užasan tajming, užasan - kazao je Grin.

Kako je istakao, sve je lakše prebrodio uz svoju emotivnu partnerku Šernu Burdžes.

- Šerna je bila sjajna! Šest, sedam meseci trudna, a brinula se o moje troje male dece, jer sam ja neko vreme bio prikovan za krevet, pa se brinula i za mene. Nije se žalila, bila je neverovatna. Zahvalan sam što imam nekog takvog u svom životu - priznao je Brajan.

 

 

Danima je bio prikovan za krevet, slabo se hranio, ali kaže, da se polako vraća starom životu. 

- Sad sam se oporavio, osećam se dobro, hvala Bogu. To je bilo grozno iskustvo, drago mi je da je gotovo. Volite se i jedite dobro, zaključio je on.

Podsetimo, Brajan Ostin Grin ima veliku porodicu, jednog vanbračnog sina, troje dece iz braka sa glumicom Megan Foks, a na pragu je i peto dete koje čeka sa sadašnjom partnerkom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike