Šenon Doerti sprema majku na svoju smrt: Prodaje stvari iz kuće, a na posebno mesto želi da je odvede

02.04.2024

12:47

0

Skuplja i novac od antikviteta

Šenon Doerti sprema majku na svoju smrt: Prodaje stvari iz kuće, a na posebno mesto želi da je odvede
Šenon Doerti - Copyright Profimedia

Slavna glumica i zvezda "Beverli hilsa" Šenon Doerti (52) dugo se bori sa bolešću, a sada je izjavila da sprema majku na svoju smrt.

Ona je pričala u svom podkastu "Hajdemo da budemo jasni", te otkrila da poklanja svoju imovinu kako bi olakšala stvari svojoj majci Rozi Doerti, za slučaj da ona umre usred zdravstvene krize.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari sa kojima se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja. Osećam se kao da odustajete od nečega što vam je bilo veoma posebno i važno - rekla je ona, pa nastavila:

- Ali, znate da je to ispravna stvar i da će vam to pružiti osećaj mira i smirenosti. Zato što pomažete ljudima koje ostavljate iza sebe da imaju čistiju i lakšu tranziciju - poručila je Doerti.

Mnogo antikviteta

Šenon je istakla da je oduvek imala sklonost da kupuje antikvitete, te sada ima kolekciju nameštaja, koji stoji u skladištu.

Profimedia
Šenon Doerti

- Ja ne uživam u tome i drugi ne uživaju, i da li meni zaista treba nešto od toga? Da li treba da imam tri trpezarijska stola? Odgovor je ne, nikome od nas zaista nisu potrebne sve stvari koje imamo, i svi bismo mogli da uradimo sa malim smanjenjem broja i ne postanemo sakupljač, što sam ja radila sa svim svojim nameštajem - zaključila je i dodala da su to #samo stvari", te da će prodajom skupiti novac za putovanje sa majkom.

- Ne treba mi ovo, ne donosi mi baš veliku radost, ali ono što mi donosi veliku radost je da vodim mamu na mesta na koja je oduvek želela da ide. Šenon je rekla da odmor koji planira, finansiran prodajom pomenutih stvari, neće smanjiti novac koji planira da ostavi svojim najmilijima.

O novcu koji će dobiti od nameštaja je još rekla:

Profimedia
Šenon Doerti

- Omogućava mi više putovanja jer zarađujem, prodajem ga. Onda mogu da izgradim različita sećanja i gradim sećanja sa ljudima koje volim. Živopisna sećanja su stvari koje su najvažnije, ne vaša imovina, ni ono što imate.

Podsetimo, Šenon je prvobitno dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a na remisiju je otišla 2017. U februaru 2020. rekla je da joj je dijagnostikovan rak dojke u četvrtom stadijumu, a u novembru 2023. rekla je da se rak proširio na njene kosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike