Oglasio se glumac iz "Beverli Hilsa" kog su napali bajkeri na ulici: Moja ćerka je bila sa mnom, plaši me kuda sve ovo vodi

02.01.2024

23:20

0

Na sreću, oboje su prošli nepovređeni

Oglasio se glumac iz "Beverli Hilsa" kog su napali bajkeri na ulici: Moja ćerka je bila sa mnom, plaši me kuda sve ovo vodi
Ijan Ziring - Copyright Profimedia

Ijan Ziring, glumac poznat po ulozi Stiva u seriji "Beverli Hils", napadnut je od strane bajkera na dan dočeka Nove godine, a sada se oglasio o situaciji.

- Doživeo sam strašan incident koji je uključivao grupu individua koji su vozili mini motore. Dok smo bili zaglavljeni u saobraćaju, na moj automobil je veoma agresivno udario jedan od njih i to je dovelo do neprijatnog sukobljavanja - napisao je Ijan, pa nastavio:

Profimedia
Ijan Ziring

- U nameri da procenim štetu, izašao sam iz auta. Sve to je, nažalost, dovelo do fizičkog sukoba, gde sam se trudio da zaštitim sebe. Mogu sa olakšanjem da kažem da smo moja ćerka i ja prošli potpuno nepovređeni, ali sam isto tako zabrinut zato što raste hrabrost takvih grupa da uznemiravaju javni red i mir. 

Glumac je dalje nastavio da izražava svoju zabrinutost zbog cele situacije. 

- Ova situacija samo pokazuje koliki je problem huliganstvo na našim ulicama i da postoji potreba da organi reda reaguju na takvo ponašanje. Kao građanin i roditelj, neprihvatljivo mi je da takve grupe mogu slobodno da se ovako ponašaju, da izazivaju strah i haos, a da im niko ništa za to ne kaže - rekao je glumac i nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

 

- Želim da naše ulice budu bezbedne za sve i apelujem na organe reda da pokrenu akciju protiv ovakvog ponašanja da bi se sprečili budući incidenti.

Svoje obraćanje završio je rečima zahvalnosti. 

- Zahvalan sam na podršci od moje porodice, prijatelja i fanova. Ovakvi momenti pokazuju da je snaga zajednice veoma bitna. Srećna Nova godina - zaključio je glumac.

Podsetimo, u javnost je isplivao snimak na kom se vidi da Ijana udaraju i šutiraju bajkeri, dok on pokušava da pobegne od njih braneći se. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike